Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NESTOROVIĆ NEDUŽAN

Sud odbio tužbu Sanje Papić protiv stripera, o VIP orgijama!

Autor: Puls | 22.01.2014 - 20:00:00h | Komentara: 1

Apelacioni sud u Novom Sadu odbio je sve tužbe misice Sanje Papić protiv Dejana Nestorovića, koje je podnela protiv njega zbog klevete.

Dejan Nestorović

Dejan Nestorović

Poznata misica Sanja Papić je pred Osnovnim sudom u Novom Sadu podnela privatnu tužbu protiv Dejana Nestorovića i direktora NVO ,,Sigurna pozicija ‘’ zbog krivičnog dela klevete. Nakon što je kleveta u Srbiji dekriminalizovana advokatski tim Sanje Papić zahtevao je da se Nestorović procesuira za krivično delo Uvreda.

Sanja Papić je tužila Nestorovića jer je u javnosti više puta prozivao ,,Sanja Papić zna sve o VIP orgijama ‘’ kao i izjavama datim u junu i avgustu 2012. godine u kojima navodi da tužilja organizuje orgije u jednom stanu u Vlajkovićevoj ulici . ,,Prozivke’’ je Nestorović uputio sa Prve TV i izneo ih u listu Press, ali je tužen samo on lično.

Nestorović se obratio javnosti nakon nakon što je sud u Novom Sadu, obavio svoj deo posla i odbacio sve optužbe kojim je poznata misica teretila Dejana Nestorovića, sledećim rečima:

- Ova odluka Osnovnog suda u Novom Sadu je postala pravnosnažna, jer je identičan stav zauzet i od strane Apelacionog suda u Novom Sadu, koji je žalbu privatne tužilje Sanje Papić odbio kao neosnovanu. Advokat Sanje Papić je išao i korak dalje i tražio na Apelacionom sudu prekvalifikaciju krivičnog dela stavljajući meni kao okrivljenom na teret izvršenje krivičnog dela uvreda iz čl. 170 KZ kao primarni zahtev što je predsednik sudskog veća – sudija Draginja Vujić takođe odbacila - stoji u Nestorovićevom saopštenju i dodaje:

Sanja Papić

Sanja Papić | Foto: Pulsonline

- Iz ovakvih odluka prvostepenog i drugostepenog suda jasno proizilazi, posle dve godine mog vucaranja po sudovima, da nema ni najmanje krivice na mojoj strani i da sam bio bespotrebno izložen iniciranju i vođenju sudskog postupka protiv mene. Ali i pored navedenog, ja stavljam tačku na celu priču vezano za Sanju Papić i pozivam je da se priključi timu u mojoj NVO ,,Sigurna pozicija ‘’ i da da nesebični doprinos u borbi protiv organizovane ,,VIP’’ prostitucije kao i borbi otkrivanju trgovine ljudima kao i pomoći svim žrtvama. Sanju Papić izuzetno volim i moja namerea nije bila da je povredim. Moja dalja preokupacija će biti isključivo vezana za humanitarni rad u Srbiji i regionu i veliko angažovanje u okviru ,,Sigurne pozicije ‘’ na pomoći beskućnicima, a sve pod parolom ,,Srbijo legalizuj prostituciju i nahrani gladnu decu’’!!
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 23.01.2014 10:28h

    Koliko sam ja shvatio..ako su tuzbe *Madam* odbacene...znaci ONO javno izneseno je ISTINA....E sad me interesuje...gde,kada i kako...i ja bi da se ucipim...imam cash,kolica,a tu je i vila i jahtica..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP