Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DA LI JE OVO MOGUĆE?

Sud poverovao Kebi da zarađuje 300 evra?!

Autor: Ivan Gajić | 19.11.2014 - 20:00:00h | Komentara: 17

Nakon što se Dragan Kojić Keba više godina sudio oko visine alimentacije sa Ljiljanom Jevremović, sa kojom ima vanbračnu ćerku Inu, sud je presudio u pevačevu korist i poverovao da je njegov život težak. Kako „Alo!“ saznaje, Prvi osnovni sud odbacio je Ljiljanin zahtev za povećanje alimentacije, tako da će troškove u visini od 2.000 evra morati da snose ona i ćerka.

Redovno  izmirujem  obaveze koje  su mi naložene  i poštujem  odluke suda

Redovno izmirujem obaveze koje su mi naložene i poštujem odluke suda | Foto: Goran Srdanov

- Ljiljana je iz sebi razumljivih razloga tražila povećanje alimentacije i bila je ubeđena da će dobiti na sudu. Svi znaju ko je Keba, čime se bavi i da dobro zarađuje, pa joj se činilo da neće morati toliko da se bori za alimentaciju i da će se to toliko odužiti. Sud je prvobitno doneo odluku da pevač plaća mesečno 25.000 dinara, međutim, Ljiljanu je bolela pomisao da njeno dete mora dosta da štedi, da se bori i radi kako bi se školovalo u privatnoj školi, a da Kojićeva deca imaju vilu, bazene i sve na raspolaganju.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba

Ljiljana zbog TLZP poručila ćerki da joj je Keba mama


Folk pevač izazvao je veliku pažnju javnosti kada je u jednoj od epizoda emisija „Tvoje lice zvuči poznato“ bio prerušen u Zoricu Brunclik. Ova transformacija izazvala je veliku pažnju i kod Ljiljane.
- Sine, Ina, ovo je tvoja mama - napisala je Jevremovićeva, a onda dodala:
- Mislim da je prava prilika da svom dečku Rusu pokažem oca svog deteta - napisala je Ljilja.

Tražila je povećanje alimentacije na 50.000 dinara, ali je nedavno donesena presuda kojom se njena tužba odbija. Pošto je u takvim situacijama jasna procedura da strana koja gubi plaća troškove suda, Ljiljana i Ina će morati da plate oko 2.000 evra. Dakle, Keba je dokazao da ne živi lagodno, već da je njegov život težak - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Ljiljani, i dodao da je ona podnela žalbu na presudu.

- Kako nije u mogućnosti da plati troškove suđenja, Ljiljana je podnela žalbu na ovu presudu. Ako ne bude usvojeno, Ljiljana ne zna šta će da radi. Posla nema kao nekada, školuje ćerku, tako da će joj to baš biti veliki udarac. Uzda se u to da će, ipak, možda u tom žalbenom postupku uspeti nešto da uradi - objašnjava nam izvor blizak Jevremovićevoj.

Ljiljana nema posla kao nekada,  školuje ćerku, tako da će joj to baš biti veliki udarac

Ljiljana nema posla kao nekada, školuje ćerku, tako da će joj to baš biti veliki udarac | Foto: Miloš Rafailović


U želji da čujemo komentar na informaciju koju smo dobili, pokušali smo da kontaktiramo sa Ljiljanom, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar, dok Keba nije bio preterano pričljiv.

- Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju. Redovno izmirujem obaveze koje su mi naložene i poštujem odluke suda - izjavio je Keba za „Alo!“.

Za javnost se vole,  a za sudiju ne:  Olja i Keba

Za javnost se vole, a za sudiju ne: Olja i Keba | Foto: Goran Srdanov

Keba se razveo od žene zbog suđenja!


Dragan Kojić Keba se u toku postupka za povećanje alimentacije razveo od svoje supruge Olje, a kako se kasnije moglo videti iz sudskih spisa, prijavio je da mesečno živi od 15.000 dinara, jer se u toku procesa i razboleo. U periodu kada mu je zdravlje dozovoljavalo, zarađivao je od 30.000 do 60.000 dinara, po njegovim rečima, dok je sa suprugom nastavio da živi u istoj kući na Bežanijskoj kosi.
- Ne dozvoljavam da mi iko uređuje brak, pa ni zakon. To je samo naša stvar, moje supruge i mene - pravdao se tada pevač.

Poslednji komentari
  • BgBoy Vreme: 19.11.2014 20:33h

    E pa gospođo Ljiljana da ste koristili kondom ništa od ovoga ne bi bilo! A posle J nema K kaže naš narod, a u vreme događaja ste bili u veoma zrelim godinama tako da ne možemo reći ono mladost-ludost! 25000 je skoro pa prosečna plata u Srbiji (ne mislim da je previše, a li nije ni malo) a vi toliko dobijate alementaciju i tražite duplo veću! Tačno je da njegova deca iz braka sa suprugom imaju više novca i bolje uslove, ali oni su porodica! Mnoge žene danas zloupotrebljavaju rađanje deteta "iz nehata" nekome ko ima visoka primanja upravo da bi sebi učinile život lagodnijim, a sudovi imaju to u vidu pa po nekada i oni odreauguju tako da bi se izbegle zloupotrebe!

  • jo Vreme: 19.11.2014 21:04h

    bila si ljubavnica OZENJENOM coveku..SVESNO...ostala si u drugom stanju i rodila dete...u ovakvoj situaciji samostalno si donela odluku da zadrzis trudnocu i rodila dete zbog sebe...nadji bar malo ponosa i izdrzavaj to dete kao i hiljade drugih samohranih majki koje rade, skoluju decu u drzavnim skolama i izdrzavaju kako samo one znaju...jer za SVOJE odluke nemozes kriviti nikog drugog niti na silu naterati coveka da bude roditelj, da se razvede i ostavi svoju porodicu da bi bio porodica sa tobom...to si htela, na tudjoj nesreci probala svoju srecu da gradis, i pala si kao sto se moglo i ocekivati...keba nije cvecka, ali je jasno odabrao svoj put, za tvoj i tvoje izbore nije i nemoze biti odgovoran..

  • Darko Vreme: 19.11.2014 21:38h

    Oduvek mi je bio odvratan. Kako nije sramota pa i ta devojka je njegova cerka. Zato vodi racuna o onoj ludoj cekri sto snima neke filmove koje niko ne razume u Americi.

  • ana Vreme: 20.11.2014 03:41h

    nije ga sama napravila,ajte molim vas.neka plati,lud se pravi sad.kasno je,dete nije krivo.neko odozgo gleda sve

  • nela Vreme: 20.11.2014 08:38h

    ni ja ga bas ne volim, ali jos manje volim ove sto se situiraju preko dece.upisi dete u obicnu skolu,probaj,nije tako strasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP