Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALIBABIĆ I NIKOLIĆEVA I ZVANIČNO SLOBODNI

Sudija razveo Danijela i Jovanu zbog njenog nepoštovanja suda!

Autor: A. Radojević | 07.03.2014 - 16:30:00h | Komentara: 2

Posle skoro dva meseca medijske hajke, u kojoj je Jovana Nikolić optužila Danijela Alibabića da ju je fizički maltretirao, dok su bili u braku, i da je naklonjen istom polu, ovaj par se i zvanično razveo, saznaje „Alo!“.

Trenutak za  pamćenje: Jovana  Nikolić i Danijel  Alibabić

I zvanično razvedeni: Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

S obzirom na to da se ni Jovana ni njen advokat nisu pojavili na ročištu u Podgorci 25. februara, sudija je doneo odluku o razvodu zbog, kako saznajemo, manekenkinog nepoštovanja suda.

- Danijel se tada pojavio sa svojim advokatom, dok ni Jovana ni njen pravni zastupnik nisu došli na ročište. Sudija je tada odlučio da razvede ove supružnike i to zbog Jovaninog nepoštovanja prema sudu - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevaču.

Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Jovane, ali ona do zaključenja ovog broja „Alo!“ nije odgovarala na naše pozive i poruke. Sa druge strane, Alibabić nam je potvrdio da je slobodan!

- Sve što mogu da vam kažem je da sam slobodan i srećan čovek. Zaista bih želeo da stavim tačku na sve to, jer mi je loše kad se spomene ta tema, a mogu misliti kako je ljudima koji čitaju novine i gledaju emisije. Ne bih želeo da ih umaram tom temom - izjavio je Alibabić za „Alo!“ i najavio tužbe protiv Jovane zbog njenih izjava da ju je fizički maltretirao.

- Moj advokat se bavi time i sve te tužbe će biti pokrenute. Zaista bih voleo da se na to stavi tačka, ali, sa druge strane, mnogo ljudi je povređeno u celoj priči i nekako i njima dugujem to. Neko ko je kriv zbog nečije patnje mora da plati tu krivicu. Ona me više ne zanima u životu. Postoje neke stvari preko kojih se ne može preći i to treba da bude poruka svima ubuduće - da ne mogu tek tako da izađu u javnost i da pričaju gluposti - kaže Alibabić.
 
Poslednji komentari
  • Starleta Vreme: 07.03.2014 18:48h

    Pokrenuce tuzbu sto ga je optuzila da je fizicki zlostavljao,a to da je naklonjen istom polu nece joj zamjeriti :)

  • B54 Vreme: 08.03.2014 11:29h

    Eeeej, majstori, pa ne ide to tako; Šta, sudija se "naljutio" zato što Jovana nije došla i za kaznu ih razveo !!! A, šta i očekivati od IZVORA BLISKIH PEVAČU ? To je bila predhodna rasprava (pokušaj pomirenja) na koji ne moraš doći i sudija razveo, ee papci jedni !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP