Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POMIRENJE?

Supruga direktora Granda otkriva: Saša i Željko će ponovo sarađivati!

Autor: vesti-online.com | 29.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 1

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, direktora Grand produkcije, rekla je da je sigurna da će Saša i vlasnik Pink Televizije Željko Mitrović ponovo sarađivati i pored "medijskog rata" koji vode otkako je Grand sa Pinka prešao na TV Prvu.

Saša Popović i  Suzana Jovanović

Saša Popović i Suzana Jovanović | Foto: Jelena Vučetić

- Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto odsto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage - rekla je Suzana.

Pravi probleme nekadašnjem partneru: Željko Mitrović

Željko Mitrović | Foto: Rajko Ristić

- Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću - rekla je Jovanovićeva koja rado gostuje na i na ružičastoj televiziji.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 30.10.2014 07:34h

    Ред песама па хумор и фолклор!То се ,бато,гледа!А не да аматер отпева а онда крене глупава гњаважа жирија састављена од познатих певача?Уклонили су оно ,,пуцање,, неколико звезда јер су увидели да је глупаво.А да глупост буде још већа аматер пева ИЗА ЗАВЕСЕ?Чим крену оцене жирија ја искључим тон и за то време зеким се на лапа топи!За то време у исто време на ПИНКУ иста зезанција која је баш то ... АТРАКТИВНА ЗЕЗАНЦИЈА! Трилери,трилери и трема па трема?Ништа друго се не чује.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP