Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSLEDICE

Suspendovan Vlada Stanojević?!

Autor: Informer | 09.02.2015 - 14:50:00h | Komentara: 12

Vlada Stanojević suspendovan je sa posla u beogradskom klubu Stefan Braun, gde je vodio program na huumanitarnim večerima, koje se ovde održavaju svakog ponedeljka.

Vlada Stanojević

Vlada Stanojević | Foto: Rajko Ristić

- Klub je sa Vladom Stanojevićem imao uspešnu saradnju, koja je za sada suspendovana. Osuđujemo svaku vrstu nasilja, ukoliko dođe do toga da ga osude, ta saradnja će se sigurno prekinuti - saopštili su iz ovog kluba.
Poslednji komentari
  • Jana Vreme: 09.02.2015 17:54h

    Taman sam pomislila da je konacno suspendovan sa Pinka, koji je JAVNI SERVIS ove nase napacene zemlje, kad ono sa splava! Ocigledno su i splavari pametniji od Mitrovica

  • naki Vreme: 09.02.2015 17:57h

    Tacno je da sam protiv nasilja bilo koje vrste ali ovo sto pisete i radite je sramota. Izgleda da vam je Vlada jedina tema ovih dana kao da je jedini koji je udario zenu u Srbiji.Ona da je volela Vladu manje bi prasine dizala oko jedne modrice. Cini mi se da joj je vise stalo do naslova u novinama po onoj djoletovoj "ja bicu poznata" nego do Vlade. Ne razumem te silikonske devojke koje traze slavu preko poznatih licnosti da bi se malo promovisale. Niko nije ni cuo za nju dok se ovo nije desilo.Vlada je u javnosti vec10-15 godind i nijedan skandal, tako da ne razumem sta ste se okomili na coveka?, a ovi sto gaze po ulicama nikom nista. Sramota za svaki objavljen naslov o ovom mladom coveku koga ste stavili na medijski linc posle toliko godina rada u medijima a gledali smo ga i u rijalitijima i videli da nije nasilan, naprotiv vec da voli devojke.

  • mimi Vreme: 09.02.2015 18:04h

    Hvala Bogu da neko uradi pravu i pametnu stvar. Maknite ovog nadobudnog voditeljčića.

  • Makiša Vreme: 09.02.2015 19:44h

    A sa PINK-a? Doduše, gazdina švalerka se nadrogirala i izvršila samoubistvo u Hajatu, čekajući njega da je poseti, šta očekivati od zaposlenih? Stanojević da se vrati u Trstenik, kod mame na doradu, da ga nauči lepom ponašanju!

  • niker Vreme: 09.02.2015 21:29h

    Šta ovaj bulazni,ko 15 god. bio pametan.Za pravog gospodina nisu važne godine.Neko se rodi kao gospodin,neko postane vremenom a seljak ostaje seljak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP