Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POMEN ŽELJKU RAŽNATOVIĆU

Susret braće na Arkanovom grobu! (FOTO)

Autor: S. Ivaneža - J. Paunović | 16.01.2015 - 21:30:00h | Komentara: 2

Nikola Martinović (31), sin Željka Ražnatovića Arkana (48) iz braka sa Natalijom Ražnatović (54), posetio je posle više godina grob svog oca, i to na godišnjicu njegovog ubistva. Iznad Arkanovog groba, nakon desetak godina, on se sreo sa mlađim bratom Veljkom (18), koga je Arkan dobio u braku sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović (41).

„Pomen sam organizovala sve do ove godine, sada je to učinio Nikola i veoma sam ponosna na njega, Jasna Diklić“: Arkanova sestra

„Pomen sam organizovala sve do ove godine, sada je to učinio Nikola i veoma sam ponosna na njega, Jasna Diklić“: Arkanova sestra | Foto: Emil Čonkić

Nikola Martinović, koji iz bezbednosnih razloga ne nosi očevo prezime, doputovao je iz Amerike, gde godinama živi sa majkom, bratom bizancem Vojinom (31) i sestrama Mašom i Milenom.

I posle 15 godina  nepoznat motiv  ubistva: Željko Ražnatović

I posle 15 godina nepoznat motiv ubistva: Željko Ražnatović | Foto: Profimedia

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Emil Čonkić

Ceca: Ne mogu danas da
pričam o tome


Svetlana Ražnatović juče nije želela da daje izjave.
- Poštujem vaš posao, ali me razumite, danas ne mogu da pričam o tome. Odlučila sam da na današnji dan ne dajem izjave novinarima - kratko je rekla poznata pevačica.

- Drago mi je što ste došli u čast mog brata. Moram da naglasim da sam pomen organizovala sve do ove godine, sada je to učinio Nikola i veoma sam ponosna na njega - rekla je Arkanova sestra Jasna Diklić, očiju punih suza.

Svetlana Ceca Ražnatović je na suprugov grob došla u pratnji sina Veljka. Oni su sa tugom izgovarali reči molitve. Kada je rasporedila bukete na Arkanovom grobu, pevačica je upalila sveću zajedno sa sinom, a kada je skinula naočare za sunce, jedva je zadržala suze.

Marija Bojović, sestra Luke Bojovića (desno)

Marija Bojović, sestra Luke Bojovića (desno) | Foto: Emil Čonkić

Nakon opela, Ceca i njen sin su prisutne poslužili žitom i pićem. Veljko je ponudio kolačima Nikolu, ali je on to uljudno odbio.
Ceca i sin su se neko vreme zadržali u razgovoru sa prisutnima i nakon toga su napustili groblje u pratnji obezbeđenja.

Sa Cecom došli sestra Lidija i zet Predrag

Sa Cecom došli sestra Lidija i zet Predrag | Foto: Emil Čonkić


Pomenu su prisustvovali Arkanov kum Borislav Pelević, Cecina sestra Lidija i njen suprug, fudbaler Predrag Ocokoljić, Marija Bojović, sestra Luke Bojovića, Miljan Vuković, sin Vuka Vukovića, nekadašnjeg vlasnika kazina „London” i kuma Željka Ražnatovića Arkana, koji je sada vođa bajkerske grupe „Anđeli“, kao i bivši pripadnici Srpske dobrovoljačke garde. Takođe je došlo i nekoliko Cecinih fanova, koji su strpljivo stajali sa strane, a jedan od njih je kasnije otrčao sa njom da joj uruči poklon.

Miljan Vuković, Arkanov kum

Miljan Vuković, Arkanov kum | Foto: Emil Čonkić


- Bio sam sa suprugom na pomenu. Voleo bih da u ovoj godini saznamo ko je organizovao ubistvo mog kuma. Dokle god sam živ, posećivaću njegov grob - rekao je Borisav Pelević.

Ne izostaje: Borislav Pelević

Ne izostaje: Borislav Pelević | Foto: Emil Čonkić


Željko Ražnatović ubijen je 15. januara 2000, ubica mu je ispalio tri hica u glavu dok je sedeo u separeu foajea hotela „Interkontinental” u Beogradu, a tada su ubijeni i njegov prijatelj i biznismen Milenko Mandić Manda (44) i Dragan Garić (47), pripadnik Saveznog SUP-a.

Dobrosav Gavrić

Dobrosav Gavrić

Advokat: Voleo bih da se suđenje ponovi

„Ne znam da li iko može da poveruje da će se Gavrić predati jer i sam tvrdi da je nevin. Koliko ja znam, on je pobegao u Južnu Afriku. U razgovoru sa mnom nekoliko puta je ponovio da nije počinio taj zločin. Voleo bih da se ceo slučaj vrati na ponovno suđenje, videćemo šta će biti. Mogu samo reći da je taj proces ozbiljna sudska greška - kaže za „Alo!” advokat Veljko Delibašić, branilac ubice Dobrosava Gavrića.

Vojin Ražnatović

Vojin Ražnatović

„Ubila te izdajnička srpska ruka“


Na današnji dan, pre tačno 15 godina, uklonila te je izdajnička srpska ruka sa ovog sveta. Učio si me da se uvek borim za pravdu i istinu, dva ideala koji su duboko ukopani u mojoj savesti. Koliko god put bio dugačak i trnovit, budi ubeđen da nikada odustati neću. Vreme će pokazati ko je branio čast i dostojanstvo naše loze, a ko nas je izdao. Svestan sam da predstoje teške bitke sa mnogo prepreka i teškoća, ali dovoljno je setiti se reči tvog omiljenog heroja, vojvode Živojina Mišića, koje si mi često ponavljao: „Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred“. Zato ću koračati časno uzdignute glave prateći duh naših dedova. Tvoj sin Vojin.

Poslednji komentari
  • maja Vreme: 17.01.2015 19:39h

    Veljko mnogo lici na Borislava Pelevica i bas nista nema od Arkana.

  • ana Vreme: 17.01.2015 22:03h

    braća ne treba da se svadjaju,neka puste žene na miru,oni su braća,krv

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP