JOŠ NIJE SPREMNA ZA UDAJU
Suzana Mančić: Ne znam da skuvam pasulj i zavijem sarmu
Suzana Mančić je poznata veliki gurman i, iako je dete Mađarice i Bugarina, ipak najviše preferira mediteransku kuhinju (pitamo se zbog koga?) i ništa ne ostavlja na tanjiru!
Suzana Mančić uz Simicu zavolela mediteransku kuhinju
Popularna voditeljka priznala je da tokom letnjih dana više voli da jede laganiju hranu, poput salata, dok zimi uživa u masnoj i začinjenoj hrani.
- Hrana ne služi samo za zadovoljavanje apetita već me podstiče na maštarije. O kuvanju sam dosta naučila od moje, ali i Simeonove majke koja je poreklom iz Azije. Volim da spremam "letnji" pasulj, onaj "zimski" ne znam da pripremim. Ne znam ni da zavijem sarmu - priznala je Suzi na konferenciji o hrani "Food Talk", gde je bila jedan od učesnika.
Voditeljka je otkrila i koji specijalitet bi najviše volela da proba:
- Ja sam u kineskom horoskopu majmun i stvarno sam pravi majmun, sve volim da probam. Jela sam puževe, žabe, sve moguće vrste ribe... ali još nisam imala priliku da jedem zmiju, a volela bih! Kažu da ima ukus piletine.
Tagovi:
-
bubuleja Vreme: 13.06.2015 22:13h
Nijo to bitno, ali zato znas da olupas jaja.
-
Sonja Vreme: 14.06.2015 05:39h
Bas cudno za tako poznatu VODITELJKU/pre trideset godina/.
-
stevan delija Vreme: 14.06.2015 08:23h
Ali zato znaš da snimiš pornić hahahahahahaha
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs