Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Suzana Mančić: Želim seks na vrhu Ajfelove kule!

Autor: A.Radojević | 16.10.2013 - 21:30:00h | Komentara: 30

Dok se priprema za promociju svoje druge knjige, Suzana Mančić je za „Alo!“ progovorila o svojim seksualnim iskustvima, ali i otkrila koja je njena neostvarena fantazija. Tako bi nekadašnja loto devojka volela da ima seks na vrhu Ajfelove kule, dok svima preporučuje „one stvari” na hrastovom stepeništu.

Suzana Mančić | Foto: Playboy

Otkrila svoje seksi fantazije: Suzana Mančić | Foto: Playboy

 – Ja sam dosta puta bila u Parizu, ali nikada nisam mogla da čekam u redu da se popnem na vrh Ajfelovog tornja. Volela bih tamo da imam seks. Onako pred zatvaranje, dok vetar duva, dok nas obezbeđenje ne otera. Zaista mislim da bi to bilo odlično iskustvo – ispričala je Mančićeva, koja je otkrila i najneobičnije mesto na kojem je imala seks.


– Moram reći da je seks na hrastovom stepeništu odličan. Ja sam to opisala i u svojoj novoj knjizi i preporučujem svima da to probaju – izjavila je Suzana, koja je jedva čekala da napuni 16 godina kako bi izgubila nevinost sa dečkom u kojeg je bila zaljubljena.

Knjiga je o mom životu tokom devedesetih!

Suzana Mančić će u petak promovisati svoju novu knjigu „Kao da sam sanjala“, a ukratko nam je ispričala o čemu je ovog puta pisala.
- Knjiga „Kao da sam sanjala“ govori o mom životu tokom devedesetih i dramatičnom periodu kada sam ostala bez posla i domovine, kada sam se seljakala po svetu, rodila dvoje dece i ostala bez muža. To je iskrena i topla, a u isto vreme i potresna priča koja pokazuje da vas život ponekad ne mazi - kaže voditeljka.
 


– Gubljenje nevinosti je svakako traumatično iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi i otkrivate seksualnost. Od toga zavisi da li će vam kasnije biti lepo. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Moram da kažem da sam jedva sačekala da napunim 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka i toliko sam ga volela, da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i nikako nisam mogla ranije, ali je svakako bilo divno - priseća se voditeljka svog prvog seksualnog iskustva. Dok mnogi vole da probaju razne poze u krevetu, Mančićevoj je omiljena ona osnovna.
 
– Omiljena poza mi je ona osnovna, misionarska. Tada imate najbolji kontakt sa vašim partnerom, gledate se u oči, osećate njegovu kožu. Sve ove ostale služe da bi se razbila monotonija - kaže Suzana, koja je na pitanje šta misli o seksu za jednu noć rekla:

Suzana Mančić | Foto: Playboy

Mašta o seksu na vrhu Ajfelove kule: Suzana Mančić | Foto: Playboy

- Vi nikada ne znate da li će se ta noć ponoviti. To je ograničavanje jer život je nepredvidiv. Šta ako se ta noć ponovi? Ako vam je bilo lepo, svakako ćete želeti da se desi ponovo. Niko ne daje garanciju da će to biti samo jednom - izjavila je voditeljka i opisala svoj tip idealnog muškarca.

– Moj tip idealnog muškarca mora da bude zgodan, neodoljiv, pametan, duhovit, šarmantan. Upravo gledam u jednog takvog - ispričala nam je Suzana Mančić.
 
Poslednji komentari
  • Stefan Vreme: 16.10.2013 22:03h

    Baš mi je žao,dotakla je samo dno,njena karijera je gotova,jedino joj preostaje da čuva unučiće,jer babe to i rade,zar ne?

  • viki Vreme: 16.10.2013 22:07h

    Ko se bre pali na tebe. Taj mora da je pijan ili lud.

  • Mirko Nemacka Vreme: 16.10.2013 22:49h

    Upoznao sam Suzanu Licno, davne 1988-89 godine,, bila je u Nemackoj na turneji sa devet vrsnih Pevaca.., i umetnika muzike,,predvodila je i rezirala nastupe,, Bila je Diva i Ostala je,, stvarno zgodna i prijatna osoba,, a sto se tice seksa na Ajfelovoj Kuli,, nek se proseta opet do Nemacke a ja cu resto dalje organizovati i Rezirati i putne troskove snositi i zelju joj ispuniti sa zadovoljstvom,, :)))

  • Aca78 Vreme: 16.10.2013 22:51h

    samo još da nadje ko će da je berba ovako matoru i kljakavu...

  • Duff Vreme: 17.10.2013 01:33h

    Kako ce da se popne do gore sa vjestackim kukovima?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP