Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RASTU DECA

Suzana Perić proslavila ćerkin rođendan

Autor: svet.rs | 25.10.2014 - 17:00:00h | Komentara: 1

Najvažniji događaj u domu dizajnerke Suzane Perić je rođendan njene kćerke Tifani, za koju svake godine organizuje originalno osmišljeno slavlje u skladu sa željama devojčice.

Suzana Perić

Suzana Perić | Foto: Fejsbuk

Ovog puta njena mezimica, koja je napunila devet godina, želela je pravu malu žurku. Veliku pažnju privlačio je i jednogodišnji Mark, sin dizajnerkine sestre Maje.
Tokom žurke, mala Tifani se pokazala kao odlična domaćica koja je srdačno dočekivala goste. Kako su se njenom pozivu odazvale sve školske drugarice, to joj je bilo posebno drago.

a

- Bila sam presrećna dok sam posmatrala Tifani koja je postala velika devojčica. Goste je dočekivala sa osmehom i potrudila se da se svi lepo smeste i da im bude lepo. Došle su joj sve drugarice iz škole, kao i prijateljice sa kojima se druži mimo škole, a tu su bila i deca mojih prijatelja, tako da ih je bilo ukupno četrdesetak. U drugoj prostoriji, ja sam dočekivala svoje prijatelje, kojih je bilo dvadesetak, tako da smo imali jedno veliko slavlje. Deca su uživala uz hitove aktulene pop muzike i imali su animatorku koja im je puštala pesme, ali i karaoke, što je bilo posebno zanimljivo jer svi su želeli da pevaju. Najveselije su bile Tifani i Laura, kćerka Snežane Dakić, koje nisu ispuštale mikrofon iz ruku. Moja kćerka i njeni vršnjaci polako ulaze u period puberteta, devojčice imaju svoje tajne, prve simpatije, a polako počinju da se odvajaju od dečaka i ti muško-ženski odnosi više ne izgledaju kao kada su bili deca.
Poslednji komentari
  • BRRR Vreme: 26.10.2014 09:41h

    Cuj , TIFANI I LAURA? Da zaplace covek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP