Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUGA NE JENJAVA NI POSLE PET GODINA OD SMRTI PAJČINOVE

Suze i jecaji nad Ksenijinim grobom

Autor: Isidora Tubin | 17.03.2015 - 15:00:00h | Komentara: 1

Petogodišnji pomen tragično preminuloj pevačici Kseniji Pajčin održan je juče na Novom groblju u Beogradu u prisustvu njene porodice i prijatelja. Među prvima je stigla Ksenijina tetka, a ubrzo su počeli da dolaze i ostali prijatelji i rođaci.

Majka Ljubica je  prišla nadgrobnoj ploči i vidno skrhana bolom  zaplakala dok je mazila  sliku svoje ćerke

Majka Ljubica je prišla nadgrobnoj ploči i vidno skrhana bolom zaplakala dok je mazila sliku svoje ćerke | Foto: Dejan Briza

Tetka pokojne pevačice zapalila je sveću i uplakana dočekala Ksenijine drugarice, koje su došle pola sata kasnije. Prijatelji su nastavili da pristižu, a među njima se našao i Goran Stojičević Karamela, koji je došao desetak minuta pre njene porodice i krijući suze ispod naočara položio cveće. Majka Ljubica i sestra Mia došle su u pratnji nekoliko rođaka i prijatelja, a kada su se približile Ksenijinoj večnoj kući, začuli su se jecaji.

Goran Stojićević  Karamela

Goran Stojićević Karamela | Foto: Dejan Briza


Ljubica je prišla ćerkinom grobu i skrhana bolom zaplakala. Neopisiv prizor majke u crnini koja neutešno oplakuje ćerku potresao je sve prisutne. Ljubica se pozdravila sa rodbinom i prijateljima nakon što se malo smirila.
Do našeg odlaska nisu se pojavili Ksenijin otac, kao ni njen najbolji prijatelj i kum Bane Dević, ali verujemo da su došli kasnije.

Porodica i prijatelji

Porodica i prijatelji | Foto: Dejan Briza


- Duge su i mučne ove godine bez nje. Ljubica se bori kako mora jer je izgubila jedinicu, koju je najviše volela. Ne znam gde pronalazi snagu, ali gura nekako. Devojački stan u kojem je Ksendža živela niko ne koristi. Ljubica ode s vremena na vreme da ga provetri i očisti. Svaka stvar i slika su na mestu gde su bili one noći kada je ubijena - pričao je njen kum Bane Dević za naš list.

Podsećamo, Ksenija Pajčin ubijena je u svom stanu 16. marta 2010. godine. Ubio je dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga i sebi oduzeo život.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 18.03.2015 07:31h

    Како је тек мени када овако нешто читам!Не бих женско било којег доба старости ни мрко погледао а камоли руку подигао!Хиљаде девојака трпе насилна удварања или добацивања где ако пријавиш полиција уопште не реагује?Убица са чудним презименом убио атрактивну девојку која би данас била прва лига међу певачима.Вероватно би била удата и имала децу! ПС.После убиства докторке ја сам у детаље разговарао са две лекарке из моје блиске фамилије да ли имају проблема са удварачима.Лепших девојака а лекарке још нико такве нема.Оне веле да на леп начин се ослободе оних који показују ненормално понашање!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP