Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOCA BOŽINOVSKA:

Sve pevačice su plastične

Autor: E. A. | 10.01.2015 - 10:30:00h | Komentara: 3

Goca Božinovska praznične dane koristi kako bi izabrala najboljeg hirurga koji će joj uraditi fejslifting. Pevačica još uvek nije zakazala operaciju jer želi da svoj izgled prepusti stručnjaku koji neće od njenog lika napraviti previše plastično.

Traži  najboljeg  hirurga

Traži najboljeg hirurga | Foto: Rajko Ristić

- Kada vidim ove pevačice šta su napravile od sebe, prekrstim se. Sve su plastične i iste. Napumpanih obraza i plastičnog lica. Ja ne želim tako. Želim da mi i posle operacije lice izgleda prirodno i sveže i zato tražim najboljeg hirurga koji će to da napravi - rekla je Goca za “Alo!”.


Kako pevačica dalje ističe, neće odustati dok ne nađe pravog “majstora”, pa makar zbog operacije morala da ide u inostranstvo.

- Nije mi važno koliko će operacija da košta i gde ću se operisati samo da postignem prirodan efekat. U potrazi za najboljim doktorom pomoći će mi ćerke Jelena i Zorana - ističe Božinovska.
Poslednji komentari
  • iii Vreme: 10.01.2015 11:09h

    i tvoja cerka takdje,ima balone a ti tu nesto pricas o drugima, zaviri prvo u svoje dvoriste..

  • dobro si Vreme: 10.01.2015 13:25h

    Priznala .Samo se cudim muskarcima koji su sa Vama Sve imate usta kao debrecine sve imate gridi kao vime u krave sve imate vestacku kosu bilo perika nadogradnja sada stavljate i u zadnjice silikon u lice botoks . I sada neko kaze lepa npr Svetlana raznjatovic. NE lepa je bila uVasim godinama Tanja Boskovic Vera Cukic Olivera Katarina Daliborka Stojsic Biljana Mitevic i mnoge druge.Ja samo zalim ove nase muskarce koje ne osetise pravu devojacku prirodnu lepotu.Bravo Goco na istini.

  • Bog te nije Vreme: 10.01.2015 20:03h

    Na sta sada ove zene lice.Mom sinu sam rekao dovodi koju hoces a silikonku ni pred vrata.Umoje vteme sve prirodno grdi neke manje neke srednje od lepote neznas sta je lepse koju pre da pozelis kraj sebe Akad ljubis ili jako zaglis ,stegnes nista nece da iscuri kao kod ovih.Cik neka neko pojlubi ove onako kako sam ja ljubio,jok ima usta samo da spljoste ki pogaca. tako i zadnjica .Ih kako sam mrsio ruse kose samo sampon mirise ,ovesada nose kose duge mozda kupili i od nekog mrtvaca. Jadni ovi muskarci sadasnji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP