Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAKON ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA, MIKI ĐURIČIĆ OTVORIO DUŠU ZA ALO!

Sve su mi smestili lokalni tajkuni!

Autor: B. Radulović | 26.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvezda Miki Đuričić juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi zbog napada na policajca u nedelju veče, posle utakmice Kupinovo-Rad, zbog čega je u pritvoru proveo skoro 48 sati.

Nikada nisam zatvarao oči pred  nepravdom, pa  neću ni sada Miki Đuričić

Nikada nisam zatvarao oči pred nepravdom, pa neću ni sada Miki Đuričić | Foto: Dimitrije Goll

Zatim je saslušan i kod sudije za prekršaje, jer je vozio bez vozačke dozvole, posle čega je pušten da se brani sa slobode i tada smo iskoristili priliku da iz prve ruke saznamo istinu o incidentu. Miki je u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!” optužio lokalne tajkune da su mu smestili ovu aferu!


- Prijatelji su mi rekli da se pisalo da sam ja nasrnuo na policajca. Odmah da vam kažem da je on meni prvi udario šamar i tek onda sam ja skočio i svašta mu rekao. Znam ko stoji iza svega ovoga! Smeštaju mi lokalni tajkuni kojima smeta što im ja sve kažem u lice i vidim šta rade, jer nisam glup, a oni bi da kradu do kraja života.
Nikada nisam zatvarao oči pred nepravdom, pa neću ni sada. Suđenje se nastavlja, ali mi nije određen pritvor, već ću se braniti sa slobode, a sudija će odlučiti ko treba da bude kažnjen - kaže Miki i dodaje da je saslušanje pred javnim tužiocem u Rumi trajalo više od sat vremena.

- Priznao sam da sam kriv za one stvari koje sam uradio. Tačno je da sam vozio bez dozvole i da nisam imao dokumenta! Tačno je i to da sam policajcima koji su me zaustavili govorio da su korumpirani od strane lokalnih moćnika i da znam da su svi zajedno pokrali izbore u Pećincima. Sve sam to rekao i tužiocu - ističe Miki, koji je trebalo da bude jedan od kandidata za predsednika ove opštine, ali je u poslednjem trenutku odustao.

Podsetimo, do incidenta je došlo u nedelju oko 16.30 u Kupinovu kada je Miki krenuo kući posle utakmice, a policajci su ga zaustavili i tražili dokumenta. Posle psovki i razmirica on je izašao iz vozila i, prema rečima policajaca, odgurnuo jednog od njih i tom prilikom mu naneo lakše povrede, nakon čega je uhapšen.
 
Poslednji komentari
  • Maganik Vreme: 26.03.2014 07:58h

    Bahati nekulturni kabadahija. Ko li ga samo dovodi u novine??? Loš primjer za djecu.

  • Svedok Vreme: 26.03.2014 12:33h

    Miki je taj koji govori istinu i to znaju svi koji žive u našoj opštini. Najbolje bi bilo da ovi koji veruju samo dnevnim novinama odustanu od daljeg komentarisanja članka jer podržavaju neistinu. Lokalna policija je korumpirana i radi u interesu lokalnih tajkuna. Ovo je početak eliminisanja političkih protivnika - svih onih koji su protiv tajkuna koji se krije iza SNS-a. Uz pomoć policije kupovali su glasove i čak i pored prijava o nepravilnostima ta ista policija je izjavila kako nepravilnosti nije bilo na izborima. Miki je tek prva žrtva lokalnog režima.

  • Iker Vreme: 26.03.2014 12:45h

    Lokalni tajkunu u Kupinovu........alal vera,alal vera....smetas im zbog prodaje 20kg meda,ubio si im cenu za 20 dinara...ej bre cobane,ko li je tebe nama ubacio u zizu javnosti???? Motiku i kopaj,za bolje i nisi,a te kojima si interesantan povedi sa sobom

  • zoran Vreme: 26.03.2014 13:00h

    Nisam njegov simpatizer,ali ko zna šta je tu bilo.Čudi me što nema saopštenja u stilu:od ranije poznat organima gonjenja.

  • miki Vreme: 27.03.2014 08:02h

    Sklonite ovog seljačinu iz medija neka radi nešto u selu a ne da se više glupira.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP