Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! PROVEO DAN SA FINALISTIMA

Sve tajne „Pinkovih“ zvezda!

Autor: Biljana Radulović | 27.06.2015 - 15:00:00h | Komentara: 1

Naša ekipa juče je provela dan sa finalistima „Pinkovih zvezda“, i dok su birali garderobu u kojoj će zablistati večeras na sceni, poverili su nam svoje male tajne uspeha, ali i ono što mnogi nisu znali o njima. Jedno je sigurno - ko god da pobedi večeras, svi su ostvarili snove samim učešćem u ovom muzičkom spektaklu.

Slobodan Radanović, Miloš Radovanović, Aleksandra Aleksić, Maja Milošević

Slobodan Radanović, Miloš Radovanović, Aleksandra Aleksić, Maja Milošević

Kao što se i očekivalo, ženska petorka bila je zahtevnija u odabiru toaleta. Bugarska predstavnica Gabrijela Pejčev kaže da takmičenje posvećuje pokojnom ocu Predragu, koji je od teške bolesti preminuo pred njen prvi nastup.


- Svaki put pred izlazak na scenu pomislim na njega. Izgubila sam ga nekoliko dana pred snimanje prve emisije. Verujte mi da mi je sada mnogo teže, jer sam svesnija da nije tu, da se neće vratiti i da ga nikada više neću videti. Žao mi je što se sve ovo dešava bez njegovog prisustva. Znao je da ću se prijaviti, ali nije znao da sam prošla čak ni audiciju, jer je bolest uveliko odmakla - suznih očiju kaže Gabrjiela, koja se dvoumila između nekoliko haljina.

Gabrijela Pejčev, Bojana Golubović, Zenaida Đukić

Gabrijela Pejčev, Bojana Golubović, Zenaida Đukić


Za razliku od nje, Bojana Golubović se odmah latila štikli i odeće u kojoj će zablistati večeras. Ona priznaje da joj je buđenje najveći problem.
- Maja i ja samo pre nastupa u Beoradu svaki put spavale kod Mirka producenta i njegova mama Una nije mogla da nas probudi. Jednom je žena digle ruke od svega, pa je Mirko počeo da viče da ćemo zakasniti. U tom trenutku je Maja ustala i mene su probudili, ali dok se ona vratila iz kupatila, ponovo sam zaspala. Svi su se smejali. Niko ne može da shvati da stvarno imam problem sa tim - ističe Bojana, dok je Aleksandra Aleksić otkrila koji joj je glavni ritual pred izlazak na scenu.


- Bez obzira na to da li je reč o nastupu ili svirci, uvek odigram igricu na telefonu. To mi je prešlo u naviku i godinama to radim - kaže Aleksićeva.
Najmlađa učesnica Zenaida Đukić priznaje da plače zbog razdvojenosti od roditelja, koji žive u Novom Pazaru.


- Prvi put se odvajam od kuće i zaista mi je teško. Zbog karantina u kojem sam sedam dana, čak ne mogu da ih vidim ni ako bi oni došli u Beograd. Stresan je posao pevača, ali se time neću baviti, ovo sam samo želela da iskusim. Moji planovi su da pišem knjige ili da predajem srpski jezik i književnost - otkriva ova učesnica.
Za Maju Milošević svi kažu da je prava opasnica i tempirana bomba kada je narav u pitanju, a toga je i sam svesna.


- Plačem i smejem se kako mi dođe i ne razmišljam da li me gleda pet ili sto pet ljudi. Često se rasplačem i na nastupu kada me pogodi pesma. Inače sam veliki vernik i uvek se pred nastup molim bogu - kaže Maja.
U butiku gde je muški deo finalista birao garderobu bilo je mirnije. Danilo Živković, inače unuk proslavljene pevačice Vere Ivković, otkrio nam je šta ga je baka savetovala.


- Godinu dana pre njene smrti u gerontološkom centru, gde je inače boravila, rekla mi je da budem uporan i normalan. To je jedini i najbolji savet koji pamtim. Sa posebnom zebnjom sam poslednji put pevao njenu pesmu, iako niko bolje od nje ne može da je otpeva - ističe Danilo, koji je jedini slobodan od sedmorice muškaraca.


Nišlija Ivan Kurtić ne krije da je čuo kako je jedan od favorita, ali da jedva čeka zavšetak takmičenja kako bi video svoju decu.
- Često me emotivno sruši to što sam već dugo u Beogrdu, a moja porodica u Nišu. Zaplačem jer mi mnogo nedostaju, ali znam da je sve ovo radi sticanja uslova za bolji život svih nas. Supruga mi je velika podrška i dobro je podnela sve što se oko mene dešava poslednjih meseci - iskren je Kurtić, kojem je Miloš Radovanović favorit.

Danilo Živkoviću, Nemanja Maksimović

Danilo Živkoviću, Nemanja Maksimović


- Svi me sada zezaju da ću pobediti zato što sam postao otac dva dana pred finale. Kažu da je to dobar znak. Rodila se Jana, nadam se da ću je izvesti iz bolnice u ponedeljak. Ne razmišljam o trijumfu, što se mene tiče, već sam pobedio i ovim plasmanom - poverio nam se Radovanović.
Iako nas je sve ostavilo bez teksta kako Pavle Dejanić peva i pored toga što muca, on nam otkriva taj fenomen.


- Ni medicini nije jasno kako se mucanje čovek gubi kada peva i tepa. Tako je i sa mnom. Imao sam pet godina kada sam doživeo saobraćajnu nesreću. Nakon toga sam počeo da mucam i slomio levo rebro. Tata me je ostavio u autu da slušam muziku, a ja sam izašao da mu nešto kažem. Tada me je udarila bela škoda. Ostao sam da ležim na ulici dok mi je tata davao veštačko disanje i polivao vodom - priseća se Pavle, dok je sličan teret sa nama podelio i Mlađen Tošović. Njemu je najveća snaga sestra Jelena, koja ga bodri iz invalidskih kolica.


- Ona ne može da se kreće i govori, ali razumem svako njeno osećanje na poseban način. Mnogo mi nedostaje i jedva čekam da je vidim. Rastužilo me je kada mi je mama rekla da je Jelena gledala reprizu „Pinkovih zvezda“ i posle mog nastupa zaplakala - emotivno priča ovaj Pljevljanin.
Za to vreme, Nemanja Maksimović je izabrao odelo za nastup, ali kaže da je rano za ženidbu, iako uživa u vezi sa Ivankom.

Ivan Kurtić, Pavle Dejanić, Mlađen Tošović

Ivan Kurtić, Pavle Dejanić, Mlađen Tošović


- Vidim da je ljubomorna na sve što se dešava oko mene i što mi razne devojke šalju poruke na socijalne mreže, ali to ne pokazuje tako oštro. Trudim se da joj olakšam i da joj objasnim da to ne treba da je stresira, kako bi shvatila šta nosi moja karijera - kaže Nemanja, koji nam je priznao da je, zbog toga što je umislio da ima polipe na grlu, sebi stvorio srčane probleme i bio na korak od toga da odustane od takmičenja. Slobodan Radanović otkriva nam da je oduvek hteo da se bavi sportom.


- Počeo sam pre dve godine da se bavim ovim poslom, a oduvek sam želo da se bavim sportom. Kod brata na ispraćaju u vojsku sam počeo da pevam - kaže Slobodan.

Poslednji komentari
  • 2KD Vreme: 28.06.2015 14:29h

    Koja Bugarska pevacica ona jeste da studira u Sofiji,ali je rodjena u Dimitrovgradu sto je i dalje Srbija a jeste mi drago sto nije pobedila jer se previse uobrazila,i onako je uvek glumila neko ludilo a nikakav vokal nije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP