Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

INTERVJU SA SANDROM AFRIKOM

Svesna sam svog izgleda, ali pevanje me ispunjava!

Autor: Pulsonline | 12.08.2013 - 23:15:00h | Komentara: 2

Atraktivna pevačica u intervjuu za "Pulsonline" otkrila je svoje stavove o uspesima koje je za kratko vreme zabeležila u estradnom životu. Na početku intervjua Sandra je otkrila tačno šta se desilo prošlog vikenda na nastupu u jednom gradu u Bosni i Hercegovini kada je vlasnik tamošnjeg jednog kluba izbegao da joj plati honorar za nastup.

- Da, tako je. Ne znam da li je hteo da plati ili ne, jednostavno čovek se nije javljao na mobilni telefon ni posle 24 sata od mog nastupa. Pre nastupa je trebalo da isplati honorar, ali do toga nije došlo.

Sandra Afrika papraco crna gora guza

Sandra Afrika | Foto: Zoran Ilić

Da li ti je to prvo takvo iskustvo i kako se osećaš u takvim situacijama jer sa jedne strane nisi ispoštovana, a sa druge strane te gleda publika koja je na nastup došla samo zbog tebe?
- Nisam jedina koja nije ispoštovana. Mnoge kolege su doživele to i zaista je neprijatno iskustvo, a meni je ovo bio prvi put. Moj menadžer dobro radi svoj posao, ali očigledno da nije do nas već do vlasnika kluba. Što se tiče publike, nisam smela da dozvolim da oni plate i budu neispoštovani kao ja. Stoga, otpevala sam jedan blok pesama samo zbog njih i napustila klub.

Da li je to najveća neprijatnost koju si doživela na nastupu? Da li ti se desilo nekada nešto drugačije zbog čega si zažalila što si te večeri došla na nastup?
- Ovo jeste za mene neprijatnost. Za sada koliko nastupam nije bilo većih neprijatnosti, ali ubuduće biće to drugačije, sa tim klubom neću više sarađivati. Nikada nisam zažalila što sam nastupala u nekom klubu, jer publika je ta koja mi daje snagu i zbog koje pevam. Na snimcima na mom kanalu "Sandra Afrika" na sajtu "Yotube" može se videti koliko imam dobru komunikaciju sa publikom i koliko je pozitivna energija prisutna.
Tebe su prvo primetili muškarci zbog seksi izgleda, a narocito guze koja svakodnevno dobija komplimente da je najlepša na estradi. Da li ti to smeta i koliko je teško da se dokazuješ kao pevačica, a ne samo kao seks bomba?
- Svesna sam svog izgleda, ali verujte to nije presudno. Prijaju mi komplimenti, ali to koliko je dobro, toliko je i loše. Ali se ne obazirem na to. Volim da pevam i to me ispunjava, posle pesme “Devojka tovg druga” interesovanja za moje nastupe su se povećala. Kao sto rekoh na sajtu “YouTube” postoje video snimci sa nastupa uživo, kao i veliki broj ljudi koji uživaju u mom nastupu i pevaju sa mnom. Predivan osećaj. Za dokazivanjem nema potrebe. Da loše pevam, klubovi bi bili prazni.

Kompletan intervju sa Sandrom pročitajte na pulsonline.

Poslednji komentari
  • majko mila Vreme: 13.08.2013 00:39h

    pa jel ti stvarno mislis da oni u te diskoteke dolaze zato sto ces ti pevati ? il jos gore zar stvarno mislis da pored tvog tela oni uopste imaju pojma sta je pevacko umece ? imas zgodno telo al kao i pola estrade nemas blage sa pevanjem,nije uvreda ovo reci al to je realnost

  • momazver Vreme: 13.08.2013 07:19h

    ispunjavaju tebe oni koji te zavrcu za pare,pa radis za dzabe..al to se tek ujutro otkrije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP