Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEGENDA I DALJE U KOMI U KLINIČKOM CENTRU SRBIJE

Svi se mole za Boru!

Autor: Sanja Arsić | 06.07.2014 - 15:45:00h | Komentara: 0

Todorović se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege, a njegove kolege mu šalju pozitivnu energiju i nadaju se brzom oporavku

Kakav deda,  takav unuk Bora Todorović

Bora Todorović | Foto: Miloš Perić

Vest da je Bora Todorović (84) u kritičnom stanju nakon što je imao moždani udar, zatekla je njegove kolege koje veruju da će on iz ove borbe izaći kao pobednik. Legendarni glumac nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije. On je nedavno operisao slepo crevo, a u procesu oporavka mu je pozlilo i trenutno se nalazi u komi. Pozvali smo njegove kolege, a neki od njih su ovu tužnu vest upravo od nas saznali.

- Na moru sam, izolovana od svega i baš malopre sam čula ovu tužnu vest. Mnogo mi je žao, poznajem Boru, sjajan je kolega i čovek. On je jak čovek, nadam se da će izdržati i oporaviti se. Potresla me je ova informacija, ali se trudim da razmišljam pozitivno - rekla je za „Alo!“ Gorica Popović, dok smo glumici Evi Ras mi saopštili šta se dogodilo Todoroviću.

Seli se iz Beograda: Gorica Popović

 Gorica Popović | Foto: RAS

- Nisam čula da je Bora u komi, nisam ni znala da je u bolnici. U šoku sam sada! On je najduhovitiji čovek koga poznajem. Pozitivan, odličan glumac, dobar čovek, izdržaće on, izboriće se. Videla sam ga pre nego što je postao deda, bio je veoma srećan zbog nove životne uloge. Oporaviće se sigurno, to je ljudina - izjavila je Eva.

Bez dlake  na jeziku: Eva Ras

Eva Ras | Foto: G. Srdanov


Informacija da se lekari bore za glumčev život potresla je i njegovu koleginicu Nadu Blam, koja je nedavno izgubila brata, poznatog džez muzičara Mišu Blama.

Željno iščekuje mesto u poslaničkoj klupi: Srđan Dragojević

Srđan Dragojević | Foto: Dejan Živančević

 
- Čula sam za Boru i mnogo se potresla. Šta da vam kažem, život je čudan. Pre 20 dana sam ga videla, nisam mogla ni da pomislim da će ga ovako nešto snaći. Bora ko Bora, uvek nasmejan, raspoložen za šalu. Nadam se da će se oporaviti i šaljem mu pozitivne vibracije, da se što pre probudi iz kome i nastavi da nas zasmejava - kaže nam Nada, a Borinom ozdravljenju nada se i Srđan Dragojević, koji kaže da se sa glumcem dugo poznaje i da još ne veruje kakve vesti je čuo.

- Boru poznajem mnogo dugo i još ne verujem šta se dogodilo. On je divan čovek i ja se iskreno nadam da će se on boriti i oporaviti u što skorijem roku. Nisam se još čuo ni sa kim od njegove porodice, ali ću ih zvati svakako. On je jedan od najboljih glumaca koje poznajem - bio je iskren Dragojević.
Kako bismo proverili da li postoje nove informacije u vezi sa zdravstvenim stanjem Todorovića, pozvali smo njegovog sina Srđana Todorovića, koji juče nije bio u stanju da komentariše situaciju u kojoj se nalazi njegov otac.
- Hvala na brizi, prijatno - rekao je glumac.

Srđan Todorović

Srđan Todorović

 
Iz Kliničkog centra kažu da se Todorović i dalje nalazi na odeljenju Intenzivne nege, kao i da ne mogu da otkrivaju ostale detalje o njegovom zdravstenom stanju.

Prepoznatljiv po ozbiljnom licu
Borivoje Bora Todorović je poznati srpski filmski i pozorišni glumac. Rođen je u učiteljskoj porodici u Beogradu 5. novembra, 1930. godine. Pošto je odustao od studija mašinstva, studirao je glumu. Na filmu je ostvario veliki broj značajnih uloga, prepoznatljivih po njegovom ozbiljnom izrazu lica čak i kada su u pitanju komedije. Mnoge replike likova koje je igrao danas su prepoznatljive i često se citiraju. Igrao je u vrlo različitim ulogama, od pionira nove umetnosti filma i zagovornika novih sloboda u filmu „Maratonci trče počasni krug“, komičnog lopova i prevaranta koji preživljava ratne godine u „Balkan ekspresu“, do vođe „Romske mafije“ u „Domu za vešanje“ i lika Luke Labana u „Profesionalcu“.
Brat je slavne Mire Stupice i otac je glumca Srđana Todorovića i glumice Dane Todorović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP