Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTVORENO

Tamara Dragičević: Skidanje mi nije bio problem!

Autor: 24sata.rs | 14.10.2013 - 17:00:00h | Komentara: 3

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" izazvao je burne reakcije publike, te ni pobednica prve emisije, glumica Tamara Dragičević, nije sakrila oduševljenje novim muzičkim projektom TV Prva.

 Tamara je pobrala najviše glasova žirija obzirom da je svoj zadatak ispunila u celosti i imala najzahtevniju koreografiju. Na kraju tačke u kojoj je skinula Lejdi Gagu na sceni je ostala u donjem vešu. Ipak, lepa glumica otkriva da nema stida kada se radi o nastupima i da joj zbog skidanja nimalo nije bilo neprijatno.

Tamara Dragičević

Tamara Dragičević | Foto: Twitter

 "Vežbali smo nešto više od nedelju dana i moram priznati da sam zadovoljna kako je sve ispalo, jer se takvi nastupi pripremaju mnogo duže. Mislim, možda je to Lejdi Gaga uvežbala i za tri dana, ne znam, ali nama je trebalo više vremena", kaže kroz osmeh Tamara i priznaje da joj provokativan nastup nije bio problematičan.-

"Nije mi uopšte bilo neprijatno pošto je to bio nastup koji je u originalu preslikan i nijednog trenutka nisam mislila na to što sam u vešu.

Pa i na moru sam u kupaćem iz dva dela. Skidanje je za mene nešto mnogo više od nastupa u emisiji, tako da me od ovog nije bilo sramota. To je ona razlika kada nešto radiš s razlogom i bez razloga, a ovo je bilo s razlogom. To je bio nastup koji da nije bio takav, ne bi ga uopšte bilo", objašnjava Tamara svoje učešće u šou Tvoje lice zvuči poznato

S druge strane, publika na društvenim mrežama uveliko diskutuje nastup Nenada Kneževića Kneza, koji je imitirao Ljubišu Stojanovića Luisa i, sudeći po reakcijama, to je bio jedan od najboljih nastupa.
 
Poslednji komentari
  • Dušan Vreme: 14.10.2013 17:17h

    Šta navalili na devojku? Nije gola pevala,lepo je rekla da i na plaži je u dvodelnom kupaćem...

  • Panta Vreme: 15.10.2013 02:15h

    @Dusan Od dobre glumice upala je u ovu rupu od emisije gde promovise najgoru pop pevacicu decenije ako ne i veka A sto je najgore ona jadna se ponadala da ce joj ovaj pubilicitet doneti popularnost ili nove uloge

  • borislav Vreme: 15.10.2013 08:30h

    Meni je bilo prelepo.Carica je.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP