Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDA „GRANDA“ IZNAJMILA KUĆU ZA 1.200 EVRA MESEČNO

Tanja Karington!

Autor: Dragana Tripić | 13.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Iako je rekla da je u Australiji živela od dečjeg dodatka, Tanja Savić je okrenula novi list, pa je po dolasku u Srbiju odlučila da živi na visokoj nozi, a u prilog ovom zaključku govori to što je iznajmila kuću na Bežanijskoj kosi koju će plaćati 1.200 evra mesečno, saznaje “Alo!” od izvora bliskog pevačici!

Veličina je  bitna: Tanja  Savić

Veličina je bitna: Tanja Savić | Foto: Rajko Ristić

- Pošto je sada povremeno odvojena od supruga Duška i sinova Maksima i Đorđa, Tanja nije gubila vreme, već se odmah dala u potragu za kućom u kojoj bi njena porodica živela nakon što dođe iz Australije.

Savićeva dolazi u elitno naselje na  Bežanijskoj kosi

Savićeva dolazi u elitno naselje na Bežanijskoj kosi | Foto: Zoran Ilić


Uz pomoć prijatelja koji su joj i pozajmili novac za iznajmljivanje gajbe koju mesečno plaća 1.200 evra Tanja je pronašla kuću sa velikim dvorištem u elitnom kraju Bežanijska kose, gde se nalaze luksuzna zdanja koja zovu još i „karingtonke“.

Kuća u Malom Mokrom Lugu zjapi prazna!


Iako u svom posedu ima jednu nekretninu, i to u prigradskom naselju Mali Mokri Lug, Tanja Savić nije mogla da se smesti tamo jer kuća nije gotova i sređena kako bi ona želela. Sve dok ova kuća ne bude skockana kako je zamislila, ona i njena porodica živeće na Bežanijskoj kosi.

U želju da svako ima svoj kutak, pevačica se odlučila za kuću koja ima više soba jer namerava da uposli dadilju koja će brinuti o deci, a s obzirom na to da joj je familija velika, dobro će doći još jedna ili dve prostorije viška za rodbinu i prijatelje, koji će ih redovno posećivati - kaže naš izvor.

- Tanja nije želela da odsedne kod svojih roditelja u Radincima nadomak Smedereva već je iz praktičnih razloga iznajmila stan u Beogradu samo na mesec dana kako bi mogla lakše i brže da završi sve obaveze koje je sebi zadala.

Suprug Dušan će  doći na gotovo

Suprug Dušan će doći na gotovo | Foto: Nebojša Marković

Snimanje novih pesama koje će promovisati krajem nedelje u “Grand šouu” i iznajmljivanje kuće su joj dali elan za posao i predstojeće okupljanje njene porodice u Beogradu - otkrio nam je sagovornik, od kojeg smo saznali da se Tanja neće skoro vraćati u Australiju jer nakon rođenja dece i velike pauze želi da se posveti karijeri, a suprug Dušan podržava je u toj nameri.

Uskoro će, dakle, Tanja i njena porodica sviti gnezdo na Bežanijskoj kosi, a kako se publika uželela mlade pevačice koliko i ona nje, nema sumnje da će na nastupima koji je očekuju dobro zaraditi, te joj kirija od 1.200 evra neće biti problem.

Raduju se novoj komšinici: Saša i Brena

Raduju se novoj komšinici: Saša i Brena | Foto: Nenad Milošević

Prve Tanjine komšije Brena, Saša, Keba i Viki!


Opšte je poznato da u ovom elitnom naselju žive Lepa Brena i Saša Popović, kao i Dragan Kojić Keba i Violeta Miljković Viki, a tu je i “Grand produkcija” sa muzičkim studiom, pa Tanji nije bilo teško da odluči da upravo ovde iznajmi kuću. Nema sumnje da će Savićevoj život na Bežanijskoj kosi biti i prijatan i praktičan!

Poslednji komentari
  • Navali narode! Vreme: 14.02.2013 01:34h

    "kako se publika uželela mlade pevačice, nema sumnje da će na nastupima koji je očekuju dobro zaraditi..." Naravno,ovde ima ovaca za sisanje kol´ko hoces, a za dvadesetak godina i ona ce traziti Nacionalnu penziju!

  • Boby Vreme: 14.02.2013 10:15h

    Kakav lazov,,,slikala breninu kucu i dala u novine ...hahaaa

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP