Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA DOŠLA U BEOGRAD, GDE NASTAVLJA KARIJERU

Tanja krije od roditelja da je stigla u Srbiju!

Autor: A. Radojević | 03.02.2013 - 22:00:00h | Komentara: 2

Nakon duže pauze i rođenja drugog deteta pevačica Tanja Savić rešila je da se vrati na srpsku estradnu scenu, te je iz Australije doputovala u Beograd kako bi razgovarala sa direktorom “Grand produkcije” Sašom Popovićem o novim pesmama i nastupima, ali o boravku u Srbiji nije obavestila ni svoje roditelje!

Inkognito u  domovini:  Tanja Savić

Inkognito u domovini: Tanja Savić | Foto: Aleksandar Stanković

Iako je pre neki dan doputovala u Beograd, što nam je potvrdila i njena sestra Bilja, Tanja se još uvek nije javila mami Živani i tati Staniši, koji žive u selu Radinac.


- Dok su ostali pevači iz Tanjine generacije “Zvezda Granda” ostali bez produžetka ugovora sa produkcijskom kućom “Grand”, Savićeva je došla u Srbiju kako bi isti obnovila i počela da snima nove pesme. Ona će u ponedeljak gostovati u emisiji “Narod pita”, a treba i da obavi sastanak sa Sašom Popovićem kako bi se dogovorili o daljem toku njene karijere. Posle rođenja drugog deteta Đorđa, ona je spremna da se vrati na scenu i veruje da će opet publici podariti velike hitove. Mnogo je srećna što će nakon duže pauze ponovo ući u studio i raditi ono što najviše voli. Znam da se ona trenutno nalazi u Beogradu, ali se još uvek nije videla sa roditeljima Stanišom i Živanom - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevačici, a kako bi proverili ova saznanja, kontaktirali smo sa njenom sestrom Biljom.

- Jeste, Tanja je doputovala. Trenutno se nalazi u Beogradu, ali sve ostalo ćete morati s njom da pričate - kratka je bila pevačicina sestra. U nameri da saznamo i da li se čula sa roditeljima, pozvali smo dom Savićevih u selu Radinac. Javila nam se Tanjina mama Živana, koja nije znala da je Tanja stigla u Srbiju.

- Nije ona još došla, možda će stići sutra - rekla je Živana, a kada smo joj rekli da znamo da je pevačica u Beogradu, ona je izjavila:
- Nije nam se javila. Mi se čujemo redovno, ali se sada nije javila. Znate, meni su zabranili da dajem bilo kakve izjave za novine, tako da ne mogu ništa više da vam kažem. Kako do popularne pevačice nismo uspeli da dođemo, ostaje nam da sačekamo emisiju “Narod pita”, u kojoj će Tanja večeras gostovati.

Tanja i  Dušan

Tanja i Dušan | Foto: Nemanja Kostić

Suprug i sinovi dolaze kasnije!


Kako saznajemo, Tanja Savić je u Beograd doputovala sama, dok će njen suprug Dušan Jovanović sa sinovima Maksimom i Đorđem doći naknadno.
- Zbog obaveza koje ima u Australiji, Dušan nije mogao da doputuje sa Tanjom u Srbiju. Međutim, on će sa sinovima doći za koji dan, te će se pridružiti supruzi. Još uvek ne znaju da li će deca boraviti u Beogradu ili kod Tanjinih roditelja u Radincu, ali će se o tome dogovoriti kada Dušan, Maksim i Đorđe stignu u Srbiju - izjavio je izvor blizak pevačici.

Poslednji komentari
  • Milica Vreme: 04.02.2013 00:01h

    Jedva cekam da cujem nove pesme. Ona je najpopularnija Zvezda Granda. :))))

  • sasa stankovic Vreme: 04.02.2013 05:06h

    Imam blagi osećaj da Tanja Savić koristi svoj nezavidan položaj za ličnu promociju. Da je stvarno nameravala sakriti svoj boravak u Srbiji, ne bi se niti znalo da je u Beogradu. Sada to više nije tajna. Ako nisam u pravu, onda je Tanja u nekom vidu ropstva ! Stalno je pod nekim zabranama, a ljubomorni suprug nadleće nad njom poput kobca !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP