Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CENA SLAVE

Tanja Savić izmislila razvod?

Autor: pulsonline.rs | 02.12.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Tanja Savić, tvrde dobro upućeni u njen život, izmislila je da se razvodi od muža Dušana Jovančevića zbog marketinga, koji joj je preko potreban

Sama dolazi na snimanja: Tanja Savić

 Tanja Savić | Foto: Dejan Živančević

Nakon što se posle dve godine pauze vratila u Srbiju iz Australije, gde se udala i rodila dva sina, Maksima i Ðorđa, Tanja se suočila sa ozbiljnim problemom u karijeri.
Njena popularnost je iščezla i pevačica nikako ne može da se vrati na stare staze. Snimila je nekoliko pesama, ali nijedna nije postala hit. Prihvatila je učešće u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, ali je ni to nije vratilo na mesto gde je bila pre udaje. Zbog toga se odlučila za stari oprobani recept - izmisliti bračne probleme. Njeno okruženje tvrdi da je između nje i Dušana sve u najboljem redu, ali da je razvod bio jedino rešenje koje bi joj donelo naslovne strane.

Otkrila da na snimanja emisija kasni zbog seksa: Tanja Savić i Dušan Jovančević

Tanja Savić i Dušan Jovančević | Foto: Boško Karanović

- Tanja i Dušan su se odlučili da glume jer je pevačici drastično pala cena nastupa, kojih i nema baš mnogo. Neko ju je posavetovao da izmisli razvod, o čemu će novine pisati, i na taj način pokuša da vrati popularnost. Ona je to i uradila. Medijima su oboje dali neodređene izjave o svom braku, a više se ne pojavljuju zajedno na mestima gde ima novinara - otkriva izvor i dodaje da pevačica daleko od sedme sile živi normalan porodični život i da se sjajno slaže s mužem:
- Tanja je prošlog četvrtka došla s Dušanom u jedan restoran na proslavu rođenja deteta njihovog prijatelja. Tamo su bili veoma prisni. Sutradan joj je muž pravio društvo i kod frizera - rekao je naš izvor.
Novinari su pokušali da na ovu temu popričaju s Tanjom na probi za Grand festival, ali ona nije htela da razgovara. Samo je mahnula i rekla da žuri.
Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 02.12.2014 13:06h

    iskulirajte devojku vise!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP