Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOLJE SE ŽIVI U SRBIJI

Tanja Savić: Ne
vraćam se u Australiju!

Autor: Puls | 23.02.2013 - 22:54:00h | Komentara: 3

Poznata pevačacica ne planira da se vraća u Austaliju izgleda da je za nju bolje u Srbiji!

Bolje da  žulja nego da su stare: Tanja Savić

Tanja Savić | Foto: Dušan Milenković

- Nisam od onih koji brinu tuđe brige i bave se tuđim problemima. Jednostavno se ne zamaram takvim stvarima. Posle ovoliko godina na javnoj sceni, naučila sam kako je najbolje da svako gleda svoj život i sebe. Čak i da imam probleme, sigurno o njima ne bih govorila u javnosti, već bih se trudila da ih rešim, s druge strane ako bih saznala da neko drugi ima problema, pokušala bih da mu pomognem, ali se ne bih bavila izmišljanjem neistina. To nikada neću uspeti da razumem. Ipak moram da naglasim kako nije tačno da je moj brak bio u krizi, niti je to sada slučaj - rekla je Tanja Savić za "Story",povodom priča da joj je brak u velikoj krizi

Osim toga, dodala je da traži savršen dom u Srbiji, kao i da ne želi da se vrati u Australiju.
- Ovoga puta došla sam sama kako bih svojoj porodici pronašla adekvatno mesto za život. To je ipak obaveza koja zahteva dosta vremena i ne bi bilo jednostavno da tražim idealan stan i istovremeno čuvam decu." kaže Tanja koja će se sa svojim najvoljenijima najverovatnije nastaniti u beogradskom naselju Bežanijska kosa.
Maksim i Đorđe će sa Tanjinim suprugom Dušanom doći u Beograd čim Tanja bude pronašla idealnu kuću. Iako joj je, kako kaže, u Australiji bilo lepo, ona voli Srbiju i želela bi da tu ostane.
- Volela bih da u Srbiji živim do kraja života, ali je sasvim sigurno da se u Australiju neću vraćati u skorije vreme - rekla je pevačica.
Poslednji komentari
  • Zeks Vreme: 24.02.2013 00:22h

    Sve najbolje zelim, mnostvo pojavljivanja u grand emisijama, gomilu tezgi, najbolje tekstove i melodije na estradi... Kada prodje ova povratna euforija i medijsko nametanje, kad prestane da tece med i mleko, setices se ti Australije i njenih socijalnih primanja, koje pominjes u negativnom kontekstu na sav glas. Covek koji bezi od sebe, nikad nece pobeci...

  • hromi daba Vreme: 24.02.2013 04:49h

    Ne lupetaj Tanja, zar misliš da smo u Srbiji svi služili vojsku na granici pa smo postali ograničeni ? Bolje smo svesni kako se živi u Australiji nego sami australci. Možda tvoj menađer zna prave razloge tvog povratka u Srbiju ?

  • lazar Vreme: 24.02.2013 16:15h

    naravno da je ovde bolje, radis tezgu i nikome ne placas mozes da vozis pijana i drogirana i niko te ne kaznjava itd....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP