Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POVREĐENA

TANJA SAVIĆ: Stidim se majke, izdala me je!

Autor: A.O. | 01.07.2014 - 13:45:00h | Komentara: 5

- Ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitavala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom - izjavila je pevačica.

Tanja Savić

Zbog kuće na Zvezdari vredne 100.000 evra, koju je želela da proda, Tanja Savić se posvađala sa roditeljima jer joj to nisu dozvolili, a situacija je kulminirala kada ju je majka nazvala lažovom. Pevačica kaže da ne zna da li će ikada roditeljima moći da oprpsti to što su je, prema njenim rečima, prevarili i izdali!
- Nisam u dobrim odnosima sa roditeljima. Prevarili su me ljudi od kojih sam se tome najmanje nadala, i to me mnogo boli. Mi smo do prošle subote bili u dobrim odnosima, a onda se dogodio sukob preko kojeg ne mogu da pređem. Otišla sam kod njih u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije hteo da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo. Nastao je haos i odmah sam otišla odatle – priča Savićeva i dodaje da od tada nije čula sa roditeljima i da je jedino u kontaktu sa bratom Tomicom koji, kako kaže, jedini ima razumevanja za nju, prenosi Telegraf.
- Mnogo me boli izdaja, a ono što me je najviše povredilo jeste to što je moja mama rekla da lažem. Stidim se njenih reči. Ona me je vaspitavala tako da ni za koga ne govorim da laže, a ona je prva koja me je nazvala lažovom. Sama je sebi lupila šamar – navodi pevačica uz konstataciju da ju je sve ovo mnogo povredilo kao i da ne zna da li će ikada roditeljima moći da oprosti to što su je prevarili i izdali.
Poslednji komentari
  • alex Vreme: 01.07.2014 14:06h

    Posalji joj uterivace da vidis kako bi ti vratili tvoju imovinu , za to imas pravo jer ova je banana zemlja gde zivis ,u australiji bi videli po poreklu imovine da ti je otac go kao crkeni mis i odmah bi ti dodelili kucu .

  • Micko Vreme: 01.07.2014 14:50h

    A ti si odmah pozvala novinare i izjadala se o privatnim stvarima da svi znaju

  • Tatjana Vreme: 01.07.2014 17:29h

    Tanja,ako zelis na ovaj nacin da se reklamiras,to je sramota!Imas sud ,presavi tabak pa tvoji roditelji neka dokazuju kako su stekli kucu,.!Postoji i poligraf,pa ako oni nece idi ti!Ovo je strasno da se ovakve porodicne prljavstine vuku po novinama!

  • Boko Vreme: 01.07.2014 21:51h

    Sojke, mislis da smoi zaboravili kada si krenula sa takmicenjem u zvezdama Granda i kada su predstavljali tebe i porodicu u mahali,a sada avioni,kamioni,evrici i kucici... Sestro kad jednom padnes na zadnjicu plakaces da se vratis korenima...

  • Petra Vreme: 02.07.2014 05:32h

    Ovde je najbitnija stvar zasto si ti kucu kupila na tatino ime.Ja mislim zbog toga sto si htela da izbegnes da platis porez.Pevala si po inostranstvu I zaradjivala kes za koji ni tamo a ni u Srbiji nisi platila pare poreza.Sad je doslo vreme naplate.Uzeli ti tata I mama I nema ljutnje.Bolje oni nego muz kad se budete razvodili za koju godinu ili mesec cak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP