Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA GLUMICA NEZGODNO PALA NA SNIMANJU POPULARNOG TAKMIČENJA

Tanja se skršila i povraćala na sceni TLZP!

Autor: A. Radojević | 01.11.2014 - 11:30:00h | Komentara: 1

Popularna glumica Tanja Bošković pojaviće se kao specijalni gost u žiriju u jednoj od emisija „Tvoje lice zvuči poznato“, a snimanje koje je održano pre nekoliko dana za nju je moglo kobno da se završi. Kako „Alo!“ saznaje, kada je glumica pokušala da se popne na scenu tokom ovog šoua, promašila je jedan stepenik i prilikom pada odrala butinu. Kako je doživela veliki šok, Tanji je pozlilo i počela je da povraća, pa je Hitna pomoć morala da interveniše.

Ne želi da prizna  da je pad bio  stravičan: Tanja  Bošković

Ne želi da prizna da je pad bio stravičan: Tanja Bošković

 

Kada je htela da se popne na
binu, Boškovićeva je promašila stepenik i prilikom pada odrala butinu, a od šoka je počela da povraća

- Tanja je jedna divna osoba i svi su bili oduševljeni kada je prihvatila da bude specijalni gost u žiriju u ovom šouu, ali ni ona nije pomišljala da će joj se desiti nezgoda na snimanju. Naime, u trenutku kada je trebalo da izađe na scenu kod voditelja Marije Kilibarde i Bojana Ivkovića, oko nje je bio mrkli mrak i nije videla kuda hoda. Kako je preskočila stepenik koji vodi do scene, Tanja je izgubila ravnotežu i pala. U trenutku pada se čuo samo njen jauk, a kada je ustala, uvidela je da je odrala celu butinu - ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da se Boškovićeva veoma potresla.

"Sasvim sam dobro što se toga tiče. Naš posao je takav da se padovi često dešavaju"
Tanja Bošković
- Ovaj pad je bio veliki šok za Tanju i ubrzo joj je pozlilo. Počela je odjednom da povraća, a produkcija je morala brzo da reaguje. Na svakom snimanju ove emisije nalazi se ekipa lekara, koja je brzo intervenisala i ukazala pomoć glumici. Nakon što se smirila i oporavila od šoka, glumica je nastavila snimanje ove emisije, koja je, verujte mi, veoma zanimljiva. Naravno, ovaj deo Tanjinog pada biće isečen iz emisije - kaže naš izvor, koji je prisustvovao ovom snimanju.

"Na svakom snimanju ove
emisije nalazi se ekipa lekara, koja je brzo intervenisala
i ukazala pomoć glumici",
izvor „Alo!“

U nameri da saznamo kako se Tanja sada oseća, kontaktirali smo sa glumicom, koja nije želela da priča o detaljiima pada.

- Sasvim sam dobro što se toga tiče. Naš posao je takav da se padovi često dešavaju i da to nije ništa čudno. Ne znam zašto me zovete da me pitate takve stvari. Možemo da pričamo ako ste me zvali povodom moje premijere. Sada se osećam užasno loše, jer ćete vi o tome pisati. Meni ne prija ta vrsta publiciteta, pa vas molim da o takvim stvarima ne pričamo - izjavila je Tanja Bošković za „Alo!“.

Suzana Mančić povredila rame u padu!
Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno je palatokom snimanja emisije „Pesma plus bingo plus“ u studiju RTS-a. Mančićeva je silazila niz stepenice i pala, a tom prilikom je povredila rame.

Suzana Mančić

Suzana Mančić

- Pokidane su mi tetive na ramenu, imam podlive i masnice po nogama i sve me strašno boli. Lekari su mi prepisali fizikalnu terapiju, pa se nadam da ću do nedelje biti bolje - izjavila je tada Suzana Mančić.

Ni bivši ministar Milutin Mrkonjić se nije bolje proveo u studiji o tome više OVDE.

Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 01.11.2014 12:34h

    MANJE VINA,MANJE VINA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP