Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODIČNA SVAĐA ZBOG IMOVINE

Tanji Savić otac oteo kuću!

Autor: Sanja Arsić | 23.06.2014 - 21:30:00h | Komentara: 6

Tanja Savić je pre dva dana definitivno prekinula svaki kontakt sa svojom porodicom sa kojom se posvađala oko imovine. Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, pevačicin otac, Staniša Savić, pre četiri godine je od njenog novca kupio kuću na Zvezdari i sebe naveo kao vlasnika. Tanja i njen suprug Dušan, planirali su da tu nekretninu prodaju, kako bi kupili drugu na Bežanijskoj kosi, ali je njen otac odbio da joj da papire.

Porodica Tanje Savić

Porodica Tanje Savić | Foto: Nemanja Kostić

- Tanja je sa mužem i decom u subotu otišla u Smederevo, kako bi obišla roditelje i braću. U jednom momentu ona je zatražila od tate papire kuće na Zvezdari za koju je pre četiri godine dala novac, jer je planirala da je proda i da kupi drugu na Bežaniji, gde trenutno živi. Tog trenutka Staniša joj je saopštio da se nekretnina vodi na njega, jer je kupio na svoje ima dok je ona bila u Australiji i da ne dozvoljava da se ta kuća proda - priča nam izvor blizak Savićevoj i dodaje da ona ne planira da tuži svoje roditelje, ali da je svaki odnos sa njima završila.

Kuća od 500.000 evra!

Tanja Savić je pre četiri godine kupila zemljište na Zvezdari i počela sa izgradnjom kuće koja je vredna oko pola miliona evra. Nekretnina ima oko 500 kvadrata, planirano je da bude na tri nivoa i da se u dvorištu izgradi i bazen. Radovi još nisu gotovi, a veliko pitanje je i da li će se kuća završiti, s obzirom da pevačica više ne želi da ulaže novac, a njeni roditelji nemaju finansijskih mogućnosti da sami isfinansiraju završetak radova.


- I Dušan i ona su bili u šoku! Dok je živela u Australiji, ona je sve pare dala na tu kuću, svakog meseca je tati slala novac kako bi se što pre svi radovi završili da bi joj on onda saopštio da se stambeni objekat vodi na njega i da može tu da živi sa porodicom, ali da proda ne može. Jako su se posvađali, ona je u suzama krenula za Beograd. Povređena je i žao joj je, jer je sama sa suprugom ulagala u tu nekretninu, a sada živi kao podstanar, jer je imala plan, kada na Zvezdari proda kuću, da za taj novac kupi neku na Bežaniskoj kosi. Neće tužiti oca, jer je tako vaspitana da porodicu poštuje, ali je svaki kontakt sa njima prekinula. Sa sestrom i bratom će ostati u korektnim odnosima, ali za roditelje neće više da čuje, jer je i njena mama podržala svog muža - tvrdi izvor blizak pevačici.

Razočarala se u svoje: Tanja Savić

Razočarala se u svoje: Tanja Savić | Foto: Rajko Ristić

 
U nameri da proverimo ove informacije, kontaktirali smo sa pevačicom, koja je bila neraspoložena dok smo pričali sa njom.

- Istina je sve što ste čuli. Sve mi je oduzeto, nemam dalji komentar - bila je kratka Tanja Savić.

Tanja kupila roditeljima plac u Sokobanji!
Koliko je pomagala svojim roditeljima pokazuje i činjenica da su Staniša i Živana od Tanjinih para kupili plac u Sokobanji, a pored toga pevačica im je renovirala celu kuću u selu Radinac.
- Tanja je uvek bila vezana za svoje roditelje, a oni su od njenih para kupili plac u Sokobanji koji je na Stanišino ime i ona nema prava na to zemljište. Pored toga, stalno je brinula da im nešto ne fali, pa im je i renovirala celu kuću u selu Radinac. Sredila je fasadu, dvorište, pa je i nov nameštaj kupila - kaže naš izvor.

Poslednji komentari
  • luka Vreme: 24.06.2014 00:19h

    slusaj roditelje da bi imala krov nad glavom ako ti majka i otac nisu pomogli budi sigurna nece ti odmoci

  • nedjo Vreme: 24.06.2014 06:01h

    fina neka porodica

  • Siki Vreme: 24.06.2014 06:09h

    Novinarska posla, sto bi rekla Nina.

  • tasa Vreme: 24.06.2014 08:31h

    Moram da prokomentarisem,mada nemam obicaj da pisem o ovakvim stvarima.Kao roditelj zenskog deteta razumem ovog oca.Tu ne stima nesto na relaciji sa zetom.Pretpostavljam da mu nesto ne veruju...Roditelji su cudo...

  • Tatjana Vreme: 24.06.2014 10:23h

    Sad citaocima preostaje da svare ovu Tanjinu pricu! Sta je jos kupila roditeljima! Njen muz se nije bunio! Ha...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP