Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPUNILA ŽELJU SVEKRU

Tanjin svekar kritično, tražio da vidi unuke još jednom!

Autor: Sanja Arsić | 15.02.2014 - 09:30:00h | Komentara: 2

Osim problema u braku i nedovoljno koncerata, Tanja Savić ima još jednu veliku brigu. Pevačicin svekar Đorđe je teško bolestan, zbog čega je hitno otputovala u Australiju, a ovu informaciju je pokušala da sakrije, tvrdeći da je na odmoru u Dubaiju!

Ispunila  želju  svekru:  Tanja Svić

Ispunila želju svekru: Tanja Svić | Foto: RAS

Tanja se, naime, pred put pohvalila da sa porodicom ide na desetodnevni odmor u Dubai, a prava istina je da je hitno otputovala u Australiju, koju je napustila prošle godine. Otputovala je kako bi uslišila molbu teško bolesnog svekra da u bolnici vidi unuke, što je za “Alo!” otkrio pevačicin otac Staniša Savić.


- Tanja nije na odmoru u Dubaiju, već je otputovala u Australiju! Znate, moj prijatelj je bolestan, zdravstveno stanje mu se pogoršalo, kritično je, pa je tražio da vidi unučiće, zato su tako brzo otputovali. Ne znam kada će da se vrate, ne zna ni ona, biće tamo za sada. Sa njom se i ne čujem, žena se čuje, pa mi kaže šta su pričale - kaže Tanjic otac.

Tanja je zbog nove teške porodične situacije čak odlučila da zaboravi na bračne probleme i odluku o razvodu prolongira na neodređeno vreme.

Učiniće  sve da ocu  bude lakše: Dušan  Jovančević

Učiniće sve da ocu bude lakše: Dušan Jovančević | Foto: RAS


- Nama Tanja ne priča mnogo o braku, sigurno je da se oni, kao i svaki bračni par, svađaju, ali razvoda neće biti, pogotovo ne sad kad ih je snašlo sve ovo - rekao nam je Savić.

Njen iznenadni put u Autraliju poremetio je i njene poslovne planove. Naime, Tanja nije imala onoliko koncerata koliko je očekivala, pa je odlučila da snimi duet sa Slavicom Ćukteraš, s kojom je godinama bila u svađi, verujući da će tom pesmom uspeti da se vrati na estradni vrh.

Staniša  Savić

Staniša Savić | Foto: RAS


- Neizvesno je i da li će Tanja snimiti duet sa Slavicom, jer njen boravak u Australiji može da potraje, pošto Dušan neće ostaviti majku samu, dok mu je otac u bolnici, a neće ni pustiti Tanju da sa decom dođe u Srbiju bez njega. Ona je o razvodu razmišljala, ali joj je ova situacija poremetila planove. Međutim, sigurna je da će, kada se svekar oporavi, okončati svoj brak - rekao nam je izvor blizak pevačici.
Poslednji komentari
  • ljubisa Vreme: 15.02.2014 19:38h

    Neka si ovaj decko trazi zenu za buducnos Zhase pevaljke su kvarljiva roba one su putujuca kafanska roba pozdrav

  • suzana Vreme: 16.02.2014 09:11h

    kako je zena glupa i naivna pa to je cudo,ovaj njen ljubomorni muz izmislio pricu o tati na samrti da bi je odveo iz srbije jer nemoze da pdnese njen uspeh i povratak na staze slave....e Tanja bas si curka znas kad ces da se vratis iz Australije samo kad uspes da pobegnes i to bez dece

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP