Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SA TELA UKLONILA TRAG BIVŠE LJUBAVI

Tanju muž prisilio da skine tetovažu

Autor: Zorica S. Radulović | 26.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Tanja Savić pod pritiskom supruga Dušana otklonila je sve tragove njene velike ljubavi koju je imala sa izvesnim Neđom. Naime, pevačica je pre nekoliko godina na vratu istetovirala slovo N koje je početno ime momka Neđe, sa kojim se zabavljala u to vreme.

Bez komentara: Tanja Savić

Bez komentara: Tanja Savić

- Tanjina najveća ljubav je Neđa, čije početno slovo imena je istetovirala pre nekoliko godina. Pošto je on oženjen i ima decu, Tanja je morala da prekine viđanje sa njim uprkos tome što ga je jako volela. Nakon toga počela je da se zabavlja sa Dušanom, kome je ta tetovaža jako smetala - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Danas ni traga od bivše ljubavi

Danas ni traga od bivše ljubavi


- Dušan je Tanju stalno pritiskao da otkloni tu tetovažu, jer ga jako nervira. Često su se svađali zbog nje, a neretko joj je pretio i razvodom ukoliko to ne otkloni. Zbog svih svađa i Dušanovih insistiranja Tanja je skoro otklonila tetovažu - završava priču izvor.

Nekada je vrat krasilo slovo N

Nekada je vrat krasilo slovo N


Kako dalje saznajemo, Savićeva je tetovažu otklanjala skalpelom i trenutno na mestu gde je nekad postojao inicijal, pevačica ima ožiljak veličine 3 cm, koji pokriva puderom. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je Tanja nekadašnji trag ljubavi otklanjala hirurškim, a ne laserskim putem, zbog čega vrat nije mogla da pomeri više od mesec dana. Sve te bolove bivša zvezda “Granda” trpela je zbog “mira u kući”.

Kako bismo potvrdili informacije dok kojih smo došli, pokušali smo da kontaktiramo sa Tanjom Savić, ali su svi brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni.

Savićevu suprug  primorao da skloni  inicijal bivšeg dečka  Neđe koji je imala istetoviran na vratu

Savićevu suprug primorao da skloni inicijal bivšeg dečka Neđe koji je imala istetoviran na vratu | Foto: Rajko Ristić


Podsećanja radi, već se pisalo da je Tanja pokušala da skine ovu tetovažu, ali da joj to nije pošlo za rukom. Takođe, zbog ovih inicijala Tanja je u javnosti uhvaćena u laži. Naime, pre nekoliko godina Savićeva se u emsiji „Narod pita“ pred milionskim auditorijumom pohvalila da je laserskim putem uklonila tetovažu koja ju je podsećala na bivšeg dečka, ali je samo nekoliko nedelja kasnije uslikana u Tuzli, a famozno slovo se tada nalazilo na njenom vratu. Ipak, nekoliko godina kasnija inicijal je otklonjen, a njen suprig Dušan može da odahne.
Poslednji komentari
  • lola Vreme: 26.01.2015 08:08h

    Aman,ostavite zenu na miru.PRETERALI STE!

  • Red Vreme: 26.01.2015 08:42h

    Jel poslao Blažu da joj skine tetovažu?

  • lenka.ilic@gmail.com Vreme: 26.01.2015 10:27h

    Tanja Tanja , Bane je za sve bio upravu.

  • Nasilje u porodici Vreme: 26.01.2015 11:30h

    Kad vi već danima pišete o ovoj pevaljci koju muž zlostavlja, a tužilaštvo ćuti, šta tek da očekuje obična buranija koja nema tetovaže,ne drnjoče, ne reklamira ovog ćelavog gancija koji je biznismen, kao što sam ja Japanska carica....ovo je Srbija...svaka čast onom raščupanom ministru koji se hvali da ima fakultetsku diplomu, dajte nekog bez diplome, možda napravi reda u srbijanskoj nekulturi...

  • Ana Vreme: 26.01.2015 12:12h

    Njen suprug Dušan je trebalo da je prihvati onakva kakva jeste. Očigledno čovek ima problem sa samopouzdanjem kad može ženu da tera i da joj preti razvodom ako ne skine neko slovo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP