Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPTIMISTIČAN

Tarik Filipović: Opet učim da hodam

Autor: Gloria.hr | 23.04.2013 - 12:50:00h | Komentara: 0

Nakon tri meseca, koliko je posle nesreće bio prikovan za bolnički krevet, popularni glumac i voditelj, Tarik Filipović, dolazi u formu. Optimističan je i veseo, a sprava za vežbanje ne želi da se odrekne ni kada završi rehabilitaciju.

Tarik Filipović

Oporavlja se: Tarik Filipović | Foto: Zoran Lončarević

Zenički fudbalski klub "Čelik" godinama nosim u srcu, a sad pravi čelik nosim u nozi. Ima u tome neke simbolike – smeje se 41-godišnji glumac Tarik Filipović.

Prošla su tri meseca od nesreće u zagrebačkoj Kustošiji, kad je na njega usred dana na pešačkom prelazu naleteo terenac. Od jačine udarca pukla mu je potkolenična kost, a bilo mu je smrskano i levo koleno, ipak. kao da je sve to negde daleko iza njega.
- Kad se setim trenutka očaja i nemoći nakon nesreće, kad mi je jedino bilo važno da ostanem živ, pitam se šta mogu  više da poželim od toga da se dobro oporavim i opet budem sposoban za glumački posao, koji mi toliko znači- kaže Tarik.
-Kad mi se ovo dogodilo, mnogi su mi rekli kako mi je to dobra prilika da svedem životne račune, razmislim što sam mogao ili trebao drugačije da uradim. Ja  to i inače radim, i baš mi se uoči nesreće činilo da mi se – privatno i profesionalno – sve divno složilo. U poslu sam uživao na probama i predstavama, kod kuće sa Lejlom i klincima, pogotovo otkako je Arman dovoljno posrastao i osamostalio se da mi kao roditelji više nismo morali da pratimo baš svaki njegov korak. Ipak, tešim se da je sve super ispalo, jer je sve moglo da se završi mnogo ružnije-  zaključuje glumac. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP