Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEONARDO DI KEBA

Taša u zagrljaju Dikaprija!

Autor: Dragana Tripić | 28.02.2013 - 09:01:00h | Komentara: 9

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Leonardo Dikaprio (38), san je većine žena koje bi želele da se nađu u njegovoj blizini, a Nataši Kojić (28) pošlo je za rukom da taj san i ostvari!

Naime, lepa Kebina ćera našla se u Los Anđelesu rame uz rame sa Dikapriom u filmskom ostvarenju “Vuk sa Vol strita”, oskarovca Martina Skorsezea!

 

Mnoge žene joj  zavide: Taša sa  Dikapriom

Mnoge žene joj zavide: Taša sa Dikapriom Foto: Tviter @natashakojic

 

Fotografija naše Nataše osvanula je i u najčitanijem britanskom tabloidu “Dejli mejl”, a u tekstu je navedeno da je jedan od najpoželjnijih neženja na svetu uživao u društvu pet plavuša koje sa njim igraju u filmu.

 

- Nakon Erika Robertsa, brata slavne holivudske glumice Džulije Roberts, sa kojim je snimala nekoliko scena gde je glumila pomoćnika detektiva, Taša je sada dobila još značajnijeg glumačkog partnera. Taša je izuzetno ambiciozna i veoma zaposlena mlada devojka koja od ujutro do uveče ide sa snimanja na snimanje. Iako nije završila glumu, već muziku, Taša je mnogo angažovana na filmu, kao i na televiziji, gde često snima reklame za velike američke kompanije - izjavio je za “Alo!” dobro obavešten izvor koji nam je otkrio da gluma ipak nije krajnji cilj Kojićeve:

Taša zaboravila Leonardu
da se predstavi!

Kako saznajemo, kada su se slavni glumac i Nataša upoznavali, ona je u brzini zaboravila da mu kaže svoje ime. Međutim, kada je asistent pozvao Natašu po imenu da se priključi Dikapriju u jednoj sceni, slavni glumac je u svom duhovitom stilu prokomentarisao: „Kriješ ime od mene“, a na tu njegovu konstataciju cela ekipa se slatko nasmejala.

- Njena najveća ljubav je muzika koju ona komponuje, a s obzirom na to da uskoro na TV „Foks“ počinje jedan muzički šou, upravo njena kompozicija će poslužiti kao muzička tema. Mnogi u Srbiji bili su skeptični kada je Taša otišla na prestižnu muzičku akademiju „Berkli“, ali ona previše nije marila za to. Koncentrisala se na studije, koje je završila, a nakon toga bacila se na karijeru, koju sa velikim uspehom gradi u Holivudu - završava naš izvor.


S obzirom na to da do Nataše nismo mogli da dođemo zbog vremenske razlike, pozvali smo njenog oca, folk pevača Dragana Kojića Kebu, koji se upravo sprema da krene na dvonedeljnu turneju po Americi, gde će posetiti ćerku.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba | Foto: Z. Lončarević

 

- Radujem se svačijem uspehu, a pogotovo Natašinom. Ona je izuzetno talentovana i vredna, pa je uspeh neminovan. Najvažnije mi je da je ona zadovoljna, a onda sam zadovoljan i ja - rekao je Keba za „Alo!“.
 

Taša se pohvalila na Tviteru

Nataša Kojić je vest o svojoj novoj filmskoj ulozi sa slavnim glumcem podelila sa pratiocima na “tviteru”.
- Čast mi je što sam radila na setu sa Leonardom Dikapriom. Srbija ga mora voleti, ja sam srećnica - napisala je Taša pored fotografije na kojoj je sa junakom „Titanika”, „Bandi Njujorka” i drugih holivudskih hitova.

Poslednji komentari
  • Zoran Vreme: 28.02.2013 09:17h

    ista zorica markovic.......o kom zagrljaju vi pricate,ja ne vidim......

  • pop Vreme: 28.02.2013 12:31h

    srbija ga mora voleti...samo zbog tebe?pa naravno.mi za njega ne bi ni čuli da nije bilo tebe i tvog tate

  • Ahmadinejad Vreme: 28.02.2013 13:22h

    Da bre..I sam proso na100m od Gerard Butler-a..Holivud hir aj kam

  • Nišlija Vreme: 28.02.2013 18:17h

    Imala je zapaženu ulogu, treće dupe sa leve strane jahte u kadru !!!

  • stanko Vreme: 28.02.2013 22:20h

    Daj ljudi ,pa dali ste vi normalni? Ovde moze bilo ko napisati bilo sto,stvarno smo dno. Tasa u Di kaprijovom zagrljaju,glume rame uz rame ovo ono ha ha ha ha pa stvarno niste normalni. evo ako se ovo obistini ja cu da pojedem vas celodnevni sugavi tiraz bolesnici jedni ,pa ako joj treba reklama mogli ste i nesto normalnije izmisliti i gde vam je fotografija iz danasnjih novina gde se vidi iz aviona da je u pitanju jako los foto sop amateri jedni,ha ha ha veca od ostale 4 devojke za glavu krupnija od njih za dvajest kila i jedina nema naocare i samo ona gleda ko zna gde i kao naslonila se rukom na ogradu sto se vidi da je totalno neprirodno i ruzna je na slici u p.m. a ove ostale nasminkane do bola sve ko jedna,ona totalno odudara

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP