Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOJKOT

Terezu Kesoviju izviždali u Splitu: Odlazi prodana dušo!

Autor: 24sata.hr | 10.11.2013 - 14:15:00h | Komentara: 6

Publika je pevačicu vređala zbog nastupa u Srbiji.

Tereza Kesovija

Tereza Kesovija | Foto: Goran Srdanov

Pre prvenstvene utakmice na splitskom Poljudu između Hajduka i Istre 1961 održan je koncert "Hajduk i prijatelji Vinku Coci". Osim nekih tehničkih problema, biće zapamćen i po negodovanju publike nastupom Tereze Kesovije. Dobar deo od 5.000 okupljenih u publici izviždao je dubrovačku pevačicu zbog nedavnog nastupa u Beogradu, a prštale su i uvrede.


- Odlazi, odlazi! Prodana dušo! - orilo se stadionom.
Tereza se nije obazirala, pa je otpevala dve Cocine kompozicije, zahvalila se na podršci i napustila pozornicu. Požurila je na avion za Zagreb.
Poslednji komentari
  • Djura Vreme: 10.11.2013 16:03h

    Našu Terezu izviždali? Stvarno sramota. Ženu koja je dala toliki doprinos muzici. Svi smo u istom "čabru", svi smo naši. Mi je doživljavamo kao svoju. Čisto ne mogu da verujem u to da je istina da su joj to njeni uradili.

  • ana Vreme: 10.11.2013 20:05h

    Tereza se klela da nikada nece pjevati u Srbiji.Donirala novac za HDZ I Tudjman, pa logicno da su je Splicani izvizdali.Vecina pjevaca isto radi,svaka cast Bori Corbi,stoji iza onoga sto kaze.Novac je magnet, a rijec se brzo pogazi.Tereza jeste prava diva,ali nema svoje ja.

  • Aca Vreme: 11.11.2013 02:21h

    @Djura - O kojoj "našoj" Terezi govoriš? Tereza je pevačica iz druge države i naša je koliko i Šakira, Kajli Minog, Britni Spirs, Adel... Inače, ta žena je širila mržnju usmerenu protiv Srba i na bazi toga stekla podršku hrvatskih nacionalista. Po Srbima je u jednoj televizijskoj emisiji žestoko pljuvala nepunih godinu dana pre nego što je videla šansu da zaradi pare u Srbiji, nakon čega je "naprasno promenila mišljenje" i odlučila se da gostuje u Srbiji. Kada je došla u Srbiju, promenila je priču i počela da hvali Srbe, koje je na najgori mogući način pljuvala više od jedne decenije, a onda se vratila u Hrvatsku i nastavila sa malo ublaženim starim pričama, nadajući se da će joj hrvatski desničari oprostiti gostovanje u Srbiji, ali za razliku od nas, Hrvati ne zaboravljaju neke stvari tako lako...

  • Žeks Vreme: 11.11.2013 10:00h

    Ha, ha, Hoće Tereza na dve stolice, zađzaba joj izjava i podrška hrvatskim "herojima" jedino u Beogradu nisi prozreli njenu neiskrenost. Svi hrvatski pevači koji se motaju po Srbiji kada uzmu lovu onda pljunu na Srbiju. "Hrvati su stvarno najhrabriji narod, jer nemaju stida"

  • Boris Vreme: 11.11.2013 14:05h

    Tereza svaka vam cast! Vi ste jedna hrabra zena, puna iskrenosti, nije lako izgubiti kucu, nije lako oprostiti, Sta god je nekada bilo, to je proslo, gledajmo u buducnost! Sto se mene tice, kod nas u Srbiji, vi ste dobrodosli!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP