Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRIZNAJE

Tijana, kraljica silikona: Lepa sam ovakva, drugi nek misle o sebi!

Autor: 24sata | 26.12.2013 - 20:18:00h | Komentara: 6

Silikonske kraljice Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) i posle deset dana su tema broj jedan. Njih dve se ne obaziru na to što ih mnogi nazivaju nakazama, a Tijana Đuričić pristala je da otkrije nešto više o sebi.

Gge god se pojavi gledaju je veoma čudno i kao da je vanzemaljac.

Što više (silikona), to bolje

Tijana i Sanja | Foto: VjSky.net

 - Navikla sam na veliku pažnju gde god da se pojavim, ali ovo je malo preterano - rekla je Tijana pomalo uplašena pogledom drugih ljudi.
- To što imam silikone ne znači da sam drugačija od drugih niti me to čini manje vrednom. Sebi sam lepa ovakva, i u prvi mah su me povredili komentari koji su preplavili sve društvene mreže i medije. Ne mogu da poverujem da ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarišu nečiji izgled. Bolje bi bilo da to vreme potroše na sebe - rekla je Tijana Đuričić (23), studentkinja Više poslovne škole u Beogradu, napominjući da je navikla da izaziva pažnju gde god da se pojavi.
Tijana je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi. Početkom naredne godine zakazana joj je operacija gluteusa.
- Volela bih da se bavim modelingom i taj poziv me privlači. O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama - rekla je Tijana, koja ima zanimljiv hobi. Bavi se padobranstvom i do sada je imala nekoliko desetina skokova.
Kako kaže obožava ekstremne sportove i voli osećaj kada joj adrenalin skače. Mnogi se pitaju da li joj usne smetaju dok se ljubi i da li je boli kičma zbog veličine grudi, a ona priznaje da je istina samo ovo drugo.
Tijana više veruje životinjama nego ljudima.
- Obožavam životinje i ima psa, šest ruskih plavih mačaka i pitona. Životinje me opuštaju i u njih imam više poverenja nego u ljude - rekla je Tijana, napominjući da se ispod prodorno plavih sočiva kriju zelene oči.
Mnogi su se zapitali za njeno psihičko zdravlje, a ona na to odgovara da je sa njom sve u redu i da smatra da je lepa.
- Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram -  rekla je Tijana, koja je na plastične operacije potrošila oko 10.000 evra, a u tome su joj pomogli i roditelji.
Poslednji komentari
  • dobriduh Vreme: 27.12.2013 00:15h

    Bas si slatka moram posle ove fotke ici na salivanje strave da mi ne dodjes u san :) hahhahahahahahahhahahhahah

  • Ludi ja Vreme: 27.12.2013 01:04h

    Sestro ruzan sam ,ali od kada sam tebe video ,ja se tesim ,kao i mnogi drugi.Usput ,ko te slagao da si lepa???? nemoj da te iko laze

  • pera Vreme: 27.12.2013 09:40h

    ništa ružnije u životu nism video

  • Srbin Vreme: 27.12.2013 14:21h

    Da mi je tvoj mozak na nedelju dana, da se odmorim

  • misko Vreme: 10.01.2014 11:15h

    O Boze, oprosti im jer neznaju sta rade. Da li ima nesto ruznije ? Ja za mojih 63 god. ne videh nista, ali sta se tu moze.Jadni njihovi roditelji. F U J.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP