Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CARINICIMA PEVAČICE BILE SUMNJIVE

Tijanu skidali, Ivana molila da je puste

Autor: B. R. | 21.04.2015 - 09:00:00h | Komentara: 4

Pevačice Ivana Selakov i Tijana Stojić prošle nedelje doživele su pravu dramu dok su prelazile austrijsku granicu kako bi otišle na nastup. Carinici su Tijanu skinuli tako da je ostala samo u gaćicama i brusu, dok je Ivana preklinjala da je puste.

Nije im  bilo svejedno

Nije im bilo svejedno | Foto: Mitar Mitrović

Sve se dogodilo zato što su graničari imali dojavu da će pojedina fizička lica preko granice pokušati da prebace nedozvoljene supstance. Kako bi sprečili kriminalce da svoju misiju dovedu do kraja, službenici su deteljno pretresali svako vozilo, kao i putnike. U koloni koja se napravila na graničnom prelazu našle su se i pevačice Tijana Stojić i Ivana Selakov, svaka u svom automobilu.


- Graničari su prvo prevrnuli svaki kutak Tijaninog vozila, a onda su je unifomisane žene odvele u posebnu prostoriju gde su je skidale. Kako bi proverile da li nešto od nedozvoljenih supstanci ima kod sebe, pretresale su joj garderobu dok je ona stajala u gaćicama i brusu pored - priča naš izvor sa lica mesta, i dodaje:

Tijana Stojić

Tijana Stojić


- Kada je Ivana videla koliko su Tijanu zadržali i šta se sve dešavalo, potpuno se istraumirala. Molila je carinike da je puste odmah nakon pretresa automobila i da je ne svlače, jer zbog gužve već kasni na nastup. Objašnjavala je da je ona poznata ličnost i da nema veze ni sa čim nelegalnim - tvrdi naš izvor.
Kada smo pozvali Tijanu da proverimo šta se zapravo dešavalo, ona nam je potvrdila priču koju smo čuli.

-­ Bilo je stvarno žustro i videla sam da se i Ivana uspaničila kao i ja, ali ne zato što nešto krijemo, već zato što nije prijatno kada te neko tako maltretira. Jeste da su me skidale, ali sam ja na kraju okrenula to na šalu, jer sam i snimila pesmu „Bratele“, pa to me sada i snašlo, da samo u njima ostanem - uz smeh kaže Tijana, kojoj je sada komična situacija u kojoj se našla, iako joj tada nije bilo svejedno.
Poslednji komentari
  • ljubimac Vreme: 21.04.2015 10:22h

    često putujem preko našu carinici su najgori baksuzi i jedini

  • Lazar Vučković Vreme: 21.04.2015 12:33h

    Poznate ličnosti???Ne znam kako kome ali ja za obe sad prvi put čujem u svom životu.A koristim internet svakodnevno po nekoliko sati od 2008.godine

  • sneki Vreme: 21.04.2015 18:47h

    Lazare bolje da ga ne koristiš nikako ako tako pišeš na svakom sajtu haha

  • Krcun Vreme: 22.04.2015 08:02h

    Lazare pametni Šveđaninu!!!da koristiš Internet..čuo bi sigurno i nešto pročitao o našim divama" i Na granici prema Austriji ne postoji carina sa zemljama okruženim iz EU..Ako su ušli preko ĐERA..(Mađarska) tu nema Carine.Na Hrvatsku ima ali ulazak iz Hrvatske ka Austriji nema!!Slobodni protok..zato se i stvara EU...da bude kao jedna država!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP