Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA SE HRABRO SUOČILA SA TEŠKOM BOLEŠĆU

Tina: Imam tumor dojke!

Autor: Ekipa VIP | 23.12.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Pevačica Tina Ivanović nedavno je otkrila da će u narednom periodu morati da ide na operaciju, jer su joj lekari otkrili tumor dojke. Naime, kako je magazin „Skandal“ objavio, pevačica je tek pre nekoliko dana shvatila da ima veliki zdravstveni problem i uz podršku porodice rešila je da se hrabro bori sa bolešću koju ima.

Ne  pada i kada  je najteže:  Tina  Ivanović

Ne pada i kada je najteže: Tina Ivanović | Foto: Zoran Lončarević

- Blago je reći da se Tina šokirala kad je saznala od čega boluje. Prvo je mislila da to što joj lekari pričaju nije tačno, odbijala je da poveruje i da prihvati dijagnozu koja joj je saopštena. Detaljno su urađeni svi pregledi, kontrole, snimanja, ali, nažalost, posle svakog rezultata samo je mogla da se potvrdi već ranije postavljena dijagnoza. Baš joj je to teško palo, jer je i ona baš kao i svi mislila da to njoj ne može da se desi.

U prvom trenutku jedva je uspela da zaustavi suze i plakanje, ali je u startu imala sreću što su prijatelji i Zvezdan pored nje. Oni su sve vreme sa njom i traže način kako da što lakše prebrode dane koje su pred njima, i kako da joj olakšaju mučan period koji tek sledi. Desi se ponekad da Tina poklekne ili počne da plače, ali Zvezdan se uvek nađe tu da je razveseli i umiri - rekao nam je izvor blizak pevačici, koja je potvrdila ovu vest.

Uvek i u  svemu zajedno:  Zvezdan i Tina

Uvek i u svemu zajedno: Zvezdan i Tina | Foto: Zoran Ilić


- Moram na operaciju, i to vrlo brzo, već za nekoliko dana. Desilo se i ja se borim, želim da pobedim - rekla je Tina za magazin „Skandal“, i dodala da su konsultacije sa lekarima obavezne.

- Sve sam slučajno otkrila i neću da se demorališem. Želim da kažem svim ženama da se redovno kontrolišu i da stalno pipkaju svoje telo i da svaku anomaliju prijave lekaru - kaže poznata pevačica.

Inače, i Svetlana Bubanja Bucka, frizerka Svetlane Raznatović, imala je isti problem pre dve godine, koji je, po sopstvenom priznanju, uspela da reši uz veliku pomoć Cece i Mire Škorić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP