Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA TRI MESECA PROLAZILA KROZ PAKAO

Tina: Mislila sam da ću umreti!

Autor: S. A. | 14.02.2015 - 08:00:00h | Komentara: 3

Tina Ivanović prošla je kroz pravi pakao kada su joj lekari dijagnostikovali zloćudni kancer i prognozirali joj male šanse za izlečenje. Zahvaljujući pozitivnim mislima i podršci koju je imala od supruga Zvezdana, pevačica je iz ove borbe izašla jača nego ikada.

Heroj: Tina Ivanović

Heroj: Tina Ivanović

- Osećam se jače posle ovog perioda koji nisam mogla ni da zamislim. Sve me je pogodilo kao grom iz vedra neba. Jednog dana Zvezdan je pričao sa nekim čovekom telefonom i čula sam kako kaže: „Žene moraju da se kontrolišu i da same prepipavaju grudi i pazuh“, u tom momentu sam krenula da se pipam i napipala sam tri žlezde i rekla Zvezdanu kako i ja imam nešto.

Od tog momenta život mi se okrenuo naglavačke! Lekari su bili uvereni da je reč o kanceru koji neće moći da se izleči. Teško je opisati taj trenutak! Suze su same tekle. Čovek odmah pomisli na najgore i zapita se kako da se bori - priča Tina za magazin „Stori“ i dodaje da je u jednom momentu shvatila da mora da bude jaka i da ne sme da se preda.

- Kada sam prošla sve te preglede, trudila sam se da budem jaka, jer je za tu bolest bitno kako čovek razmišlja. Mora da bude pozitivan i da se ne predaje, jer je to 50 posto ozdravljenja - kaže pevačica koja je razmišljala koliko bi njenim bližnjima bilo teško da nje više nema.

- Više sam se brinula za bližnje i razmišljala kako bi oni podneli da mene više nema. Kad sam saznala dijagnozu i čula prognoze lekara kako mi nema pomoći, više mi ništa nije bilo bitno. Samo mi je bilo važno zdravlje, moja porodica i da se sve završi kako treba. Ima toliko ljudi koji žive u bedi, ali su zdravi i srećni. Čim smo saznali da tumor ispod pazuha nije maligni, rodila se nada, tumor u dojci je maligni, ali nije se raširio. U početnoj fazi i na vreme je otkriveno. Plakali smo i na dobre vesti, suze su tekle od sreće - iskrena je Tina i dodaje da sada više ceni život i da je shvatila ko su joj pravi prijatelji.
Poslednji komentari
  • venera Vreme: 14.02.2015 09:32h

    da li znate koliko još ima bolesnih žena i kroz kakve paklove one prolaze, da li su one manje vredne od jedne pevaljke . Sa Tinom ste preterali ima li ona svoju porodicu pa neka se bore, iskreno mi je nje žao ali popularnost se stiče na drugi način. Želim joj sve najbolje kao i svi drugim ženama koje se u tišini bore sa svojiom bolešću.

  • Tanja Vreme: 14.02.2015 19:05h

    Venera, sram te bilo za komentar. NE TREBA DA SE BORE U TISINI!

  • md Vreme: 14.02.2015 21:36h

    MANASTIR KOPORIN U POZADINI

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP