Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAŠALA

Tina povećava grudi na šesticu! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 19.06.2014 - 20:00:00h | Komentara: 10

Dok njena koleginica Jana Todorović želi da smanji svoje grudi zbog kojih ima problema sa kičmom, Tina Ivanović će se ipak prepustiti hirurškoj intervenciji povećanja svojih dojki. Naime, pevačica u poslednje vreme razmišlja o promenama na svom telu, a odučila je da poveća grudi na neverovatnu šesticu.

Ivanovićeva je poznata kao pevačica sa skoro  najvećim grudima na estradi,  međutim, to joj nije dovoljno

Ivanovićeva je poznata kao pevačica sa skoro najvećim grudima na estradi, međutim, to joj nije dovoljno | Foto: Goran Srdanov

- Tina je odlučila da malo promeni svoj izgled, a dosadilo joj je da samo menja boju kose i frizuru. Razgovarala je dugo sa svojim suprugom Zvezdanom Anđićem o tome šta bi mogla da uradi na sebi kako bi što bolje izgledala. Tako je došla na ideju da se podvrgne hirurškom zahvatu povećanja grudi. Ona je već posetila jednog doktora kako bi se posavetovala o svemu, a nakon razgovora sa njim definitivno je odlučila da se podvrgne ovom zahvatu i poveća grudi na naverovatnu šesticu - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici, i dodao da je Tina trenutno posvećena promociji pesme, zbog čega i razmišlja o plastičnoj operaciji.

Već konsultovala doktora

Već konsultovala doktora | Foto: Goran Srdanov

 
- Tina je nedavno snimila spot za pesmu „Ko rano poludi“, koji je već i promovisala. Publika je oduševljena njenom novom numerom, a Tina je otkrila da im sprema još nekoliko iznenađenja. Pored toga što ima mnogo planova u karijeri, Tina je definitivno odlučila da malo poveća, ali i podigne svoje grudi. Pored toga što joj mnogi bliski ljudi govore da joj to nije potrebno, ona je odlučna u svojoj nameri - kaže naš izvor blizak pevačici, koju mnogi nazivaju i seks bombom.

U nameri da potvrdimo ove informacije, kontaktirali smo sa pevačicom, koja se iznenadila kada smo joj postavili pitanje u vezi sa povećanjem grudi.
- Istina je da razmišljam o jednom hirurškom zahvatu, ali dok se to ne realizuje, ne želim da komentarišem ništa. Trenutno promovišem svoju novu pesmu, pa možemo o tome razgovarati - izjavila je Tina za naš list.

Zvezdan je podržava!

On nema zamerki:  Tina sa suprugom

On nema zamerki: Tina sa suprugom | Foto: Goran Srdanov

 
Tina se u poslu često savetuje sa svojim suprugom Zvezdanom, pa je tako učinila i ovog puta, a on je u potpunosti podržava kada je povećanje grudi u pitanju.
- Tina i Zvezdan su skladan par i zaista razgovaraju o svemu. On u potpunosti podržava njenu odluku da poveća grudi. Iako smatra da joj ova intervencija nije potreba, on je rekao svojoj dragoj da će biti uz nju u svemu, samo da se ona bude zadovoljna i srećna - kaže naš izvor blizak paru.
 

Poslednji komentari
  • Ljakse Vreme: 18.06.2014 22:07h

    Samo ti slusaj tog zvezdana...Imas li bar gram mozga zeno?

  • ,,Zvezda,, Vreme: 18.06.2014 22:23h

    Sacuvaj boze,ako ima toliko novca da ne zna sta sa njim ,neka ga da za poplavljen narod,a ne da se kasapi iz dosade!Sta,bice veca ,,zvezda,,sa vecom velicinom delova tela?Jadno i pretuzno...

  • MaliPerica Vreme: 19.06.2014 08:16h

    a ko je ova !??? čime je ona zadužila narod serbski da se o njoj piše u medijima !??? ne mogu da verujem za šta vi trošite papir !!! ČUVAJTE ŠUMEEEEEEEE

  • tole Vreme: 19.06.2014 08:55h

    sad su za spansku biciklicu prva liga, a posle toga kad slomis coveka onako umornom jednu mu stavis pod glavu a sa drugom ga pokrijes...hehehhheeee

  • Mica Vreme: 19.06.2014 10:53h

    Zar se još netko pali na silikone?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP