Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAVNO IZVINJENJE PRODUKCIJE

TLZP: Nedo, Ivane, izvinite!

Autor: Pulsonline.rs | 24.12.2014 - 17:30:00h | Komentara: 2

Polufinalnu emisiju muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" obeležio je propust produkcije, kada su se među takmičarima koji su prošli u finale našli Neda Ukraden i Ivan Jevtović

TLZP polufinale

Ubrzo je objavljeno da je u pitanju greška, pa su pevačica i glumac završili svoje učešće u emisiji.
Neda Ukraden je teško podnela ovaj gaf napustivši studio, a danas je izjavila da ne planira da se pojavi u finalnoj emisiji, piše Pulsonline.
Zbog ove situacije "Emotion" produkcija se oglasila saopštenjem i javnim izvinjenjem Nedi i Ivanu.
- Ovim putem se javno izvinjavamo Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću zbog situacije u kojoj su se našli tokom proglašenja finalista druge sezone emisije "Tvoje lice zvuci poznato". Nakon sabiranja svih glasova koji su učesnici ostvarili tokom serijala i poena koji su dobili glasanjem publike u polufinalnoj emisiji, petoro učesnika imalo je izjednačen broj poena. U ovakvim situacijama, propozicije emisije nalažu da u finale ulaze takmičari koji imaju veći broj glasova publike. Međutim, pročitana su imena sa tabele redosledom bez obrađenih krajnjih rezultata, a ne imena takmičara koji su dobili najviše glasova publike.

Ubuduće će biti izrađen software koji će automatski uzimati u obzir prednost koju sa sobom nose glasovi publike i na taj način će se izbeći nejasnoće u tumačenju tabele - stoji u saopštenju.
Poslednji komentari
  • Mirka Vreme: 25.12.2014 01:07h

    Ljudi, pa ovo i jeste realna situacija. Bane, Jelena, Kaca, Elena i Oki jesu bili najbolji. Ne znam zasto se Neda ljuti. Greske se desavaju svima. Marija i Boki su super. Neda dize frku da bi je ipak vratili. Nemojte nije zasluzila u odnosu na ovih pet koji su prosli.

  • Žarko Vreme: 25.12.2014 13:32h

    Ma glupo je organizovati finale u ovom rialitiju,jer je ovo humanitarnog karaktera.Trebali su svi učestvovati pa kome publika i žiri dodjeli titulu pobednika, tome dati taj epitet.Sve jedno pare idu u humanitarne svrhe.Produkcija je pogrešila jer su svi pokazali da su odlični imitatori i svi su trebali ići u finale..bar ja tako mislim!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP