Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEĆ VIĐENO

Tomaševićkin novi
singl je plagijat!?

Autor: Puls | 25.02.2013 - 20:20:00h | Komentara: 7

Nije prošlo ni 24 časa od kako je Jelena Tomašević u finalu četvrte sezone šoua Ja imam talenat izvela svoj novi singl Melanholija, a već se podigla velika prašina – ova pesma postoji već tri godine.

Jelena Tomašević

Jelena Tomašević na finalnoj večeri takmičenja "Ja imam talenat" | Foto: Goran Srdanov

Jelena Tomašević pokazala grudi!

Jelena Tomašević je nastupila na finalnoj večeri "Talenta" sa novom pesmom "Melanholija" a s obzirom na to da je prošli put publiku "počastila" bradavicom kada je haljina spala, ovoga puta smo mogli da vidimo njene grudi ispod prozirne haljine.

Naime, iako je saopšteno da je muziku za Jelenin novi singl uradio španski kompozitor Rafael Artesero, oduševljen Jeleninim glasovnim mogućnostima, istina je totalno drugačija.

Ovom pesmom 2010. godine na takmičenju za evrovizijskog predstavnika u Litvaniji takmičila se tamošnja pevačica Aistė Pilvelytė. Ona je pesmom koja se zove isto kao i Jelenina, zauzela drugo mesto i za samo par poena izgubila šansu da Litvaniju predstavlja na Evroviziji, koja se te godine održavala u Norveškoj.
Da li je Jelena nije znala da je pesma snimljena pre tri godine, ili joj se toliko dopala, pa je snimila na srpskom, ostaje da se vidi. Do tada, preslušajte litvansku i srpsku verziju iste pesme i odlučite koja vam se više dopada.

Poslednji komentari
  • sone Vreme: 26.02.2013 06:55h

    E bre guglu koj te izmisli?

  • Pitanje Vreme: 26.02.2013 07:33h

    ALO, ljudi, sta ce vam znak pitanja na kraju naslova ?

  • dejo Vreme: 26.02.2013 11:08h

    Pa ,mnogi pevači u svetu pevaju verzije iste pesme,ništa nije čudno pa neide na evroviziju sa ovom pesmom pa da mora da je orginal

  • M.Bosanac Vreme: 26.02.2013 11:31h

    Ako je isti autor nije rec o plagijatu vec o obradi, pa to se radi u svetu!? Goran Bregovic to cesto cini. Secam se njegove obrade dve pesme za jednu poznatu poljsku pevacicu i snimljenih spotva u kojima je i on ucestvovao.Ne verujem da Jelena ne zna da je pesma vec izvodjena! A sto se tice pevanja Jelena nema konkurencije!

  • Ana Vreme: 26.02.2013 11:36h

    Jelena je izvanredno otpevala pesmu, ona je dobila i prava da pesemu snimi. Toliko je slučajeva da originalno izvođenje ne bude zapaženo, dok obrađena verzija ostane za pokolenja ( npr."I will always love you"). Nisam fan Jelene, ali čemu tolike osude, ako za njih u principu nema mesta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP