Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STANISLAVA PAK POKAZALA ZABAVNU STRANU PREDSEDNIČKOG KABINETA

Tomina savetnica u stiskavcu sa Pejom!

Autor: Zorica S. Radulović | 09.02.2015 - 19:30:00h | Komentara: 3

Stanislava Pak pred milionskim auditorijumom pokazala je da u predsedničkom kabinetu i te kako znaju da se zabavljaju. Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostovala je u jednoj zabavnoj emisiji na „Pink“ televiziji, gde je pokazala svoj talenat za ples. Stiskavac koji je odigrala sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom jasno pokazuje da u kabinetu predsednika žene diktiraju tempo.

Nije mogla da odbije ples sa Pejom...

Nije mogla da odbije ples sa Pejom...

Tako je Peja ostao zbunjen kada je gospođa Pak krenula da ga „voza“ plesnim podijumom. Tu se savetnica nije zaustavila. Poneta atmosferom, izrazila je želju da joj Peja otpeva njenu omiljenu pesmu „Još te nešto čini izuzetnom“, što je voditelj nemavši kud i učinio.

Pevao joj na kolenima...

Pevao joj na kolenima...


Važno je napomenuti da je u studiju prikazana prava slika i prilika javne scene u Srbiji. Dok je Soraja branila čast starleta u našoj zemlji mudro ćuteći, političari(ke) su plesali, voditelji pevali, a pevači zavodili. Šalu na stranu, Stanislava je u emisiji ispričala kako je pred ulazak u politiku mislila će joj taj posao biti težak, ali tek kada je počela da se bavi politikom, shvatila je da je još teže. Ipak, kao i u svakom poslu i u njenom ima mesta za odušak, što je i pokazala u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš”.

Stanislava Pak pokazala zabavnu stranu predsedničkog kabineta

Stanislava Pak pokazala zabavnu stranu predsedničkog kabineta


Na krucijalna pitanja ko je u emisiji u kom svojstvu bio i šta je radio, te kako je došlo do stiskavca sa savetnicom predsednika odgovorio nam je jedan od glavnih aktera Peja.

- Stanislava i ja se poznajemo nekoliko meseci. Pokušala je da me zbuni kada mi je tražila da joj otpevam pesmu, ali sam se izvukao. Bilo je super u emisiji, šalili smo se i plesali. Bio je to jedan krajnje drugarski odnos - istakao je Peja.

Stanislava Pak se tokom jučerašnjeg dana nije javljala na telefon kako bi nam iznela svoje impresije sa snimanja emisije, ali ne sumnjamo da je puna utisaka. Kako i ne bi, jer u zemlji Srbiji se i van malih ekrana vazda odigrava neka zabava.
Poslednji komentari
  • BOSKIC--DRZAVNI POSO Vreme: 09.02.2015 21:16h

    A skim se VI u ALO STISKATE............bilo bi interesantno znati, ko koga i ko sa kim....KAD JE PROSLAVA LISTA

  • miki Vreme: 09.02.2015 21:38h

    ona se stiska to je naucila.a ne slusa planove predsenika.covek kaze da ce povratkom predsednika vlade iz brisela da se dogovore i da urade a ona kaze da ce da uradi do2017. godijne.Kakav je ona savretnik i sta slusa a najgore je zasto prima platu. obicna neznalica.

  • Ana Vreme: 10.02.2015 08:42h

    "Savetnica predsednika", kojoj je normalno da gostuje kod Lee Kis... Zemljo Srbijo?! Fuj, odvratno, gadno, glupo, vulgarizovano, banalno, jadno, sramotno...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP