Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA MEĐU KOLEGAMA

Toni izradio Željka

Autor: I. G. | 03.12.2014 - 09:30:00h | Komentara: 5

Toni Cetinski i Željko Joksimović prekinuli su dugogodišnje prijateljstvo, a po svemu sudeći i saradnju, i to zbog koncerta u Makedoniji. Naime, hrvatski pevač održao je u Skoplju, u hali „Boris Trajkovski“ koncert, a kao specijalni gost pojavio se naš dvostruki predstvanik za pesmu „Evrosonga”.

Cetinski najavio  Joksimovića kao  gosta na koncertu, a da mu to nije ni javio

Cetinski najavio Joksimovića kao gosta na koncertu, a da mu to nije ni javio

Kako za „Alo!“ priča izvor sa lica mesta, problem je nastao jer je Toni najavio Željkov dolazak u Skoplje, a našem najpopularnijem pevaču to nije ni javio. Namazano, nema šta.


- Toni se dugo pripremao za koncert u Skoplju. Reklama je svuda išla, a na konferenciji za štampu je najavio i Željkov dolazak. Željku je javio tek nakon što je obavestio publiku. Sreća, pa je Joksimović profesionalac i otišao je zbog ljudi koji ga tamo vole, a i kako bi ispoštovao Tonija, iako on njega nije. Odložio je čak i neke svoje privatne obaveze kako bi ispao korektan - priča naš izvor i dodaje da Cetinski ni time nije bio zadovoljan i da je nakon koncerta besneo.

- Niko ne zna šta je zapravo bio problem u Tonijevoj glavi i zašto je bio besan. Izgleda da mu nije bila dovoljna jedna duetska pesma koju je Željko otpevao sa njim nego je hteo više. Na afterpartiju nije želeo da progovori reč o Željku, a ni sam Joksimović nije ostao na zabavi. Definitivno je da njihov odnos više nikada neće biti kao pre - ispričao nam je izvor.

Kada smo pozvali PR službu našeg poznatog pevača oni su nam samo kratko rekli:
- Željko je dobio poziv od Tonija da dođe u Skoplje i otpeva sa njim pesmu „Zabluda“ što je i učinio. Sve druge informacije ne bismo komentarisali.
Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 03.12.2014 07:36h

    Od kada se razveo od prethodne zene i upao u krizu srednjuh godina Toni nije vise to sto je bio/ Sta je uradio uradio je. Za sada postoji samo secanje na nekadasnji uzviseni opus i suocenje sa ovim novim stvorom .Ako razmislite videcete,/Joj razlike,joj drasticne/

  • osmica Vreme: 03.12.2014 10:10h

    "Zna se ko kosi a ko vodu nosi"-iznosim prvu misao.Ne verujem da neko ne moze prepoznati bolji stimung koji izvodi Toni svojim glasom pre svega a i tekstovima.zELJKO JE SADA NEKIM DOBRIM IZVODBAMA DOPRINEO BOLJEM UTISKU BEZ OBZIRA NA EVROSONG.I ZATO TREBA DA MU JE CAST STO JE POZVAN A NE DA SE LJUTI.PO MENI

  • vitez Vreme: 03.12.2014 13:33h

    Sujeta je čudo, a Toni je i Hrvat.

  • veca Vreme: 03.12.2014 18:57h

    Za osmicu-pričaš gluposti.Sva poređenja u vezi glasa,pevanja,izvođenja (ne izvedbi-jer je to hrvatski izraz),pesama pa I izgleda su svakako na strain Željka.Njih dvojica su svakako neuporedive kategorije-u korist Joksimovića

  • dada Vreme: 04.12.2014 12:52h

    Lepo se kaže "ko sa decom spava upišan ustaje" tako ko i sa Hrvatima pravi dil ostaje kratkih rukava.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP