Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEVERSTVO?

Topalka supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!

Autor: Pressonline | 20.10.2014 - 10:15:00h | Komentara: 4

Milan Topalović Topalko još ne može da se vrati kući, odakle ga je izbacila supruga Vesna zbog, kako tvrde upućeni, neverstva.

Ponovo srećna  porodica: Topalko  sa suprugom i ćerkom

Topalko sa suprugom i ćerkom | Foto: Jelena Vučetić

Poznati pevač zato već izvesno vreme živi u hotelu čiji je vlasnik njegov blizak prijatelj. Topalko veruje da će njegovu životnu pratilju, s kojom je 17 godina u braku i imaju jednu ćerku, proći bes i da će uspeti da reše nesuglasice, te da će ponovo deliti krov nad glavom. Samo iz tih razloga on za sebe nije iznajmio stan. Našao je privremeno rešenje i zasad je u hotelu na Vidikovcu, u kojem je boravio i dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, kad se i sprijateljio s njegovim vlasnikom.
Nada se pomirenju
- Poslednjih meseci Milan i Vesna su u zategnutim odnosima. Ona nije htela da mu oprosti prevaru, i to s dvostruko mlađom devojkom, već mu je rekla da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su kupili novcem od nagrada koje je Topalko osvojio pobedivši na „Farmi“ i na „Grand festivalu“. Pošto nije imao kud, živi u hotelu na Vidikovcu - tvrdi naš izvor, blizak pevaču.

Ovim povodom pozvali smo i Topalka, koji nije demantovao naša saznanja, ali odbio je da govori o svom privatnom životu.

- Svaki put ponavljam da me ne zovete kada hoćete da me pitate nešto o mom privatnom životu. I vrapci na grani znaju da o tome neću da govorim za novine. Ne volim da zabadate nos u moj život i život moje porodice. Idite kod Zdravka Čolića, koji je moj uzor, pa će vas i on zamoliti da o njegovim intimnim stvarima i porodici ne pišete. Ja nisam tračara. Ima mnogo mojih kolega koji vole da se priča i piše šta rade kad se svetla ugase, ali ja nisam među njima - rekao nam je Topalko, koji je naglasio da može da govori samo o svojoj karijeri.

Priča samo o poslu

- Sve što ima veze s poslom rado ću vam reći. Eto, spremam se za Grand festival, na kome ću se pojaviti s novom pesmom. Kakvo je vreme došlo, ja hvala bogu radim, imam tezge i to je dovoljno da znate o meni. Budite dobri sa mnom jer vam neću dati intervju kad postanem velika zvezda - poručio je Milan Topalović.

Poslednji komentari
  • deki Vreme: 20.10.2014 12:23h

    Sada je Propalko

  • urke Vreme: 21.10.2014 00:17h

    Dobro, ovo je vec standardno... Crnci, radi ko konj, da ti zena sve uzme.

  • Novovarosanin Vreme: 21.10.2014 01:47h

    Ovaj tekst veze sa vezom nema.. Dok mu je kcerka Helena bila mala, Vesna ga je napustila..Boravila je u CG, gde je pevala, dolazila ponekad da vidi kcerku..Milan se o Heleni brinuo sve vreme..Kako su poceli Zvezde Granda, mi u N. Varosi smo bili iznenadjeni kada se ona pojavila kao njegova supruga, jer godinama ona nije kraj njega .. (Verovatno mu je to neko savetovao zbog karijere, a i zbog preselenja u BG da neko bude uz kcerku)..Za nas ja on bio razveden covek Nikakav brak to nije vec 12 godina...mada ni on niie bas bio cvecka. Tako da raspitajte se dobro, pa onda pisite.

  • mima Vreme: 21.10.2014 08:20h

    Ne verujem u istinitost price, oboje su iz sveta muzike. Poplava mladih pevaca, zasenila je mnoge i ovo je jedini nacin "ocajnika" da skrenu paznju na sebe. Verovatno ce i supruga ponovo da propeva, ali medijska paznja mnogo pomaze. Znaju oni to dobro...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP