Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ IZREVOLTIRAN ZBOG LAŽI SVOJE MEZIMICE

Topalko zabranio ćerki da viđa Vladu!

Autor: Sanja Arsić | 27.04.2015 - 15:00:00h | Komentara: 3

Milan Topalović Topalko oduvek je podržavao svoju ćerku u svemu, i kako kaže, nije strog otac, ali njenu vezu sa Vladom Stanojevićem nije aminovao, pa joj je čak i zabranio da se viđa sa voditeljem. Kako tvrdi izvor blizak pevaču, Helena je sve vreme pričala da su ona i Vlada prijatelji i da na putovanje u Italiju ide sa drugaricom. Topalko je sa portala „alo.rs“ saznao da je njegova ćerka na putu sa voditeljem, zbog čega se baš naljutio.

Čuva svoju mezimicu: Milan i Helena Topalović Topalko

Čuva svoju mezimicu: Milan i Helena Topalović Topalko

- Topalko se veoma naljutio kada je saznao da Helena i Vlada uživaju u Italiji. Ona je njega obavestila da putuje, ali sa drugaricom, a onda su se pojavile njihove slike sa putovanja. Milan je sačekao da se njegova ćerka vrati u Beograd, a onda je seo sa njom i razgovarali su. On joj je rekao da ne podržava tu vezu i zabranio da posećuje Stanojevićevu kafanu. Njegovu mezimicu je naljutio tatin stav i ušli su u raspravu, ali Topalkova je zadnja reč, tako da Helena može da se ljuti koliko hoće.

Čak je Vladimir tvrdio da mu je Topalovićeva samo drugarica i da je on štiti od udvarača, a to je rekao da bi zavarali trag. Njena mama Vesna je upućena u celu priču i ona podržava njihovu vezu, ali Topalko ne želi da čuje za to. Mislim da bi i Topalović aminovao vezu da se Vladi nije izdešavalo šta mu se izdešavalo pre nekoliko meseci, ali ovako ne. Kada Helena napuni 18 godina i bude svoj čovek, može da radi šta hoće, zasad joj to Milan ne dozvoljava, što je za pohvalu - ispričao nam je izvor blizak pevaču.
Kontaktirali smo sa pevačem i voditeljem, ali nam se do zaključenja broja nisu javili na telefon.

Podsećanja radi, voditelj je maloletnu Topalkovu ćerku odveo na putovanje u Italiju, gde su bili nekoliko dana. Njih dvoje se zabavljaju tek mesec dana, o čemu je „Alo!“ nedavno i pisao, iako se oni svim silama trude da to sakriju od medija. Ipak, odali su se tako što je voditelj na svom Fejsbuku okačio fotografiju kako on i Helena drže čaše sa vinom, a ona je objavila sliku iz Rima.

Vladimir Stanojević

Vladimir Stanojević | Foto: Zoran Ilić

Vlada luduje bez Helene!

Otkako su se vratili sa putovanja, Vlada Stanojević svaku noć izlazi i uživa u čarima noćnog provoda, i to bez Helene Topalović. Kako nam očevici tvrde, oko Stanojevića su često zgodne devojke sa kojima se provodi do ranih jutarnjih sati. Očigledno mu ne pada teško to što sada ne može da se viđa sa Topalkovom ćerkom.

Poslednji komentari
  • Topalko Vreme: 27.04.2015 19:19h

    Jeste ti cerka sve si joj pruzio a ona umesto da se zahvali dobrom tati tako sto ce ici tamo gde idu dobra deca njene vrsnjakinje u skolu a ona se vacari u tim godinama te sa Jocom te sa Vladom.Topalko malo sam ostra izvini ali ona bolje ne zasluzuje verovatno joj je uzor mala raznjatovicka na zalost nije samo njoj upropastice ona jos devicica zato Topalko ostro

  • Maki Vreme: 28.04.2015 02:14h

    Jeste. tata, pusti dete da udje u rijaliti u kome si i ti bio i proslavio se, pa se možda sprijatelji sa tvojom ljubavnicom, zvanom Ferrari i nauči neke korisne stvari o oženjenim muškarcima... Ko šta kome danas može da zabrani, u doba Fejsa, mobilnih i Interneta? Ovo je glupa i seljačka vest i nerealna je! A Helena je prelepa, mlada devojka koja može da bira koga hoće i tata se tu ništa ne pita.

  • Topalko Vreme: 28.04.2015 20:00h

    u koju ti skolu ide cerka ,t j kako joj se zove skola.Topalko u velikoj si zabludi kada tako mislis da je dobra ja te razumem jer svako dete je za roditelje najbolje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP