Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOVANA DEJIĆ PEVA U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE

Trudnici se mantalo u „Pinkovim zvezdama”!

Autor: Ekipa Alo! | 01.11.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Kada je Jovana Dejić (24) zapevala na sceni „Pinkovih zvezda“ žiri nije ni pomišljao da će, kada se podigne, ispred sebe ugledati trudnicu.

Milan Kalinić osluškivao bebu

Milan Kalinić osluškivao bebu

Mlada Jovana je prva takmičarka u nekom talent šouu koja će se poroditi tokom trajanja istog, a večeras će u „Pinkovim zvezdama“ izaći pred petočlani žiri i pokušati da ostavi najbolji mogući utisak. Inače, Jovani na sceni uopšte nije bilo lako, jer je u drugom stanju, pa oseća mučnine.


- Tokom nastupa mi nije bilo lako. Ovo je sada period kada su učestale nesvestice i mučnine. Koliko mi nije bilo svejedno, videćete večeras u emisiji - kaže Jovana, koja je u trećem mesecu trudnoće i prema proceni lekara termin za porođaj je početkom maja meseca, dok se takmičenje za “Pinkove zvezde” završava krajem juna.

- Bavim se pevanjem još od prvog razreda srednje škole, kako bih prehranila i školovala sebe, jer potičem iz jako siromašne porodice. Rođena sam 1990. godine u Kninu, a onda je moja porodica zbog svima dobro poznatih događaja morala da izbegne kada sam ja imala samo dve godine. Smestili smo se u Kučevu, odakle je moj otac poreklom. Život me nije mazio i ovakvu šansu nisam htela da propustim - otkriva Jovana i dodaje da ne želi da odustane od pevanja.

- Svesna sam da mi neće biti lako da dolazim sa stomakom do zuba, ali tako je život hteo. Zatrudnela sam neposredno posle audicije na kojoj sam prošla u ovo takmičenje. Imam veliku želju da uspem u estradnom poslu i zbog toga nisam želela da odustanem. Nadam se da ću proći dalje, a ako se to desi dolaziću da se takmičim dokle god mi to moj doktor bude dozvoljavao. Jer mi je pored želje za uspehom bitno i zdravlje mog budućeg deteta - zaključuje ova hrabra pevačica.
Poslednji komentari
  • voki Vreme: 02.11.2014 06:23h

    Kakva riba! Top, svaka cast!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP