Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

AGRESIVAN NA DEDU

Tuđmanov unuk preti bivšoj ženi!

Autor: D. Ćuruvija | 13.01.2014 - 20:00:00h | Komentara: 1

Igor Tuđman (32), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji u zatvoru u Sremskoj Mitrovici izdržava dvogodišnju kaznu zatvora zbog razbojništva, šalje preteća pisma svojoj bivšoj supruzi Nataši Tuđman (27), koja je sa njim prekinula vezu u septembru prošle godine!

To je za „Alo!“ izjavila Nataša Tuđman, koja nam se požalila da je u proteklih nekoliko meseci dobila tridestak pisama preteće sadržine.

Igor Tuđman  sa Natašom  Antolović Ivkošić

Igor Tuđman sa Natašom Antolović Ivkošić

 - Igor nikako ne može da prihvati činjenicu da je između nas sve gotovo i da je proces razvoda u toku. Za Božić od njega nisam dobila čestitku nego rečenicu u pismu: „Draga moja Nataša, na tebi je sve „No pain, no gain“ („Bez muke nema nauke“). To je meni već odavno poznata rečenica, koju je pisao u tridesetak pisama, koja su sva pretećeg tipa, a skoro u svakom piše: „Nataša, ne izazivaj me da kada izađem moram svašta da uradim“ - kaže za naš list Nataša Tuđman, koja se 7. avgusta vratila u Zagreb, nakon što je izdržala šestomesečnu kaznu, na koju je sa Igorom Tuđmanom osuđena zbog prevare i pljačke beogradskog biznismena V. V. u februaru prošle godine.

Nataša Tuđman još godinu i po ima zabranu ulaska u Srbiju, a po izlasku na slobodu iz požarevačke „Zabele“ nije posetila supruga Igora, na koga je, kako je navela, mnogo ljuta što je uvukao u incident zbog čega je dospela u zatvor.
- Jasno sam mu stavila do znanja da ga ne želim u svom životu, ali sam mu rekla da ću mu pružiti pomoć dok je zatvoru. Zbunjena sam i uplašena. Znam da ima devojku koja ga obilazi i zato ne razumem kakvu sad vrstu igre pokušava da igra. Želim samo mir. Posvećena sam svojoj deci (sinu i ćerkici iz prvog braka) i snimanju nove pesme. Pored toga, moje misli su uz sasvim drugog muškaraca, koji zna moje brige i teškoće - naglašava bivša supruga Igora Tuđmana, koja je ranije za naš list izjavila da se čula sa Igorom i da joj se tad žalio da je „dobio čir na želucu od sekiracije“. Nataša je ranije za „Alo!“ izjavila da je kratko vreme radila kao model u Milanu, a da se u Zagrebu bavila manekenstvom i pevanjem. Kada se vratila u Hrvatsku, za naš list je izjavila da joj je velika želja da uđe u rijaliti „Veliki brat“, koji će se emitovati na proleće u Bosni i Hercegovini. Viktor Gostiljac, advokat Igora Tuđmana, rekao je juče za „Alo!“ da zna ništa o pretećim pismima.


Deda Franjo i Milošević nisu krivi za rat

Igor Tuđman je u avgustu podneo molbu za pomilovanje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću jer želi da kaznu služi u Hrvatskoj. U pismu koje nam je poslao u avgustu prošle godine naveo je i da je imao prilike da upozna i pokojnog srpskog predsednika Slobodana Miloševića. „Po mom mišljenju, moj pokojni deda Franjo i Milošević nisu krivi za to što se desilo, ali se dogodilo i šta je, tu je, završilo se. Nije me sramota što sam bio u zatvoru jer je i moj deda bio u zatvoru, kao i Slobodan Milošević, dr Vojislav Šešelj i veliki pesnik Bora Čorba“, napisao je Igor Tuđman tada u pismu. U pismu je najavio je da će da napiše knjigu o svom životu i o porodici Tuđman. Takođe je najavio i da će da objavi album i da se posveti filmu.
Poslednji komentari
  • chedo Vreme: 13.01.2014 22:30h

    Ovo je Carmella Bing a ne Nataša Antobla bla.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP