Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPOVEST ANE MARIJE ŽUJOVIĆ

Tukao me je pesnicama dok sam ležala u lokvi krvi

Autor: Zorica S. Radulović | 04.02.2015 - 20:30:00h | Komentara: 7

Voditelj Vladimir Stanojević brutalno je pretukao svoju ženu Anu Mariju Žujović. Ovo stravično nasilje desilo se u utorak ujutru, nakon što je Stanojević došao kući iz noćnog provoda i u alkoholisanom stanju iz čista mira počeo pesnicama da bije svoju partnerku.

Od šoka nije bila u stanju ni da se brani

Od šoka nije bila u stanju ni da se brani


Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od Anine najbolje prijateljice, voditelju su drugovi u noćnom provodu napunili glavu tračevima da ga žena vara, pa je rešio da ode u njen stan i obračuna se s njom na brutalan način.

Napukla usna od pesničenja i podlivi na licu i rukama

Napukla usna od pesničenja i podlivi na licu i rukama


- Vladimir je te noći bio u diskoteci sa prijateljima, gde je pio alkohol u velikim količinama. Sa njim su bili neki njegovi prijatelji, koji su mu punili glavu kako se Ana dopisuje sa drugim momcima i ulivali mu sumnju da ga vara. Nakon nekoliko pića Stanojević je otišao u njen stan, gde je Ana uveliko spavala - priča detalje Ana Marijina bliska drugarica i dodaje:

- Ana mi je pračala da je još bila sanjiva kada je Vlada počeo da je udara. Od šoka nije bila u stanju ni da se brani. Koliko je jako pesničio, govori činjenica da joj je pukla usna i da je nakon udarca u predelu nosa krenula da joj lije krv, zbog čega je ceo krevet bio krvav. Pored toga, udarao je i po telu, kao i po glavi - vidno uznemirena priča drugarica koja se ne odvaja od Ane.

Paparaco “Alo!” uslikao je  Vladinu ženu nakon batinanja  kako u pratnji drugarice  ulazi u ambulantu, gde su  joj snimili glavu

Paparaco “Alo!” uslikao je Vladinu ženu nakon batinanja kako u pratnji drugarice ulazi u ambulantu, gde su joj snimili glavu | Foto: Dušan Milenković


Paparaco „Alo!“ uslikao je prvakinju Evrope u fitnesu nakon batinanja kako u pratnji drugarice ulazi u ambulantu, gde su joj snimili glavu, kao i jagodične kosti za koju sumnjaju da je naprsla. Konstatovane su joj telesne povrede na osnovu kojih će moći krivično da goni svog dojučerašnjeg partnera.
Pozvali smo Žujovićevu kako bi proverili da li je dobro i kako bi nam ispričala prizor stavičnog nasilja koje je doživela.

- Sve je tačno što ste saznali. Svako je odgovoran za svoje postupke. Dovoljno mu je što će živeti sa tim šta je uradio, ali bez mene, tako da nema potrebe da ga krivično gonim. Modrice na telu će proći, ali ovo što mi je napravio neće nikada - rekla nam je Ana Marija.

Podsećanja radi, Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović u vezi su od aprila prošle godine. Nakon četiri meseca zabavljanja Vlada je zaprosio Anu, a zvanično su se venčali u Las Vegasu pre mesec dana.

Vlada Stanojević

Vlada Stanojević | Foto: Rajko Ristić

Vlada: Ana je pala i povredila se


Pozvali smo voditelja Vladimira Stanojevića kako bi nam rekao kako je moguće da ovako unakazi ženu, na šta nam je voditelj rekao:
- Ana je pala sa sprave i povredila se. Ja nisam nasilnik i nikada ne bih povredio nikoga, a najmanje ženu koju volim - rekao je Vlada.

Poslednji komentari
  • dorcolac Vreme: 05.02.2015 00:25h

    Pala je sa sprave i tako 6-7 puta...?

  • Dr.SAnja Vreme: 05.02.2015 01:40h

    Patološki ludak,iz očiju mu viri to patološko...sramota i za onoga ko drži na poslu takvog monstruma!!

  • mia Vreme: 05.02.2015 08:39h

    Ako se on i dalje bude pojavljivao u medijima,kakvu ce nadlezni poruku poslati mladima? Bez obzira na razloge svaki vid nasilja treba osuditi! Mladi prate ishod ovog sukoba,razmislite!

  • Nina Vreme: 05.02.2015 11:15h

    Auuuu nikakav to muskarac nije! Za devojku svaka cast jer je skupila snage da odma javno kaze i da se usprotivi iskompleksiranom idiotu. Cak i da ga je prevarila nema pravo da je tuce. Sramota je sto nikakvu kaznu nece dobiti od nadleznih organa. Sramota !!!!

  • Suncica Vreme: 05.02.2015 13:16h

    A vidite joj modricu na ruci. To sto ima duge rukave i belu majicu, nikom nista. Ili je na rukavu izrezan krug da se vidi modrica. Kakve mi novinare imamo... ccc

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP