Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALEKSA JELIĆ PRELOMIO:

Tužiću Leontinu i Graju za prevaru!

Autor: Isidora Tubin | 20.02.2015 - 13:00:00h | Komentara: 7

Aleksa Jelić, koji je bio u finalu izbora za srpskog predstavnika na „Evrosongu“, tužiće Vladimira Grajića Graju i Leontinu Vukomanović jer su mu dodelili, kako tvrdi, staru pesmu.

Ogorčen  jer su mu dali već izvođenu numeru: Aleksa Jelić

Ogorčen jer su mu dali već izvođenu numeru: Aleksa Jelić

Naime, još dok je takmičenje trajalo, Marija Mihajlović je na Fejsbuku prenela komentar da je pesmu pre sedam godina izvedeo Đorđe Gogov na jednoj televiziji, što je šokiralo Jelića, koji je odlučio da se obračuna sa autorima numere.


- Hvala Grajiću i Leontini što su me lagali i prevarili, stručni tim će se njihovim delima pozabaviti, sastanci su već u toku. Ja imam sva prava, zakon je na mojoj strani, a neko mora da odgovara za ovu sramotu - ispričao je Aleksa, a zatim i prokomentario to što je Graja ispričao da nije ništa znao o tome da je pesma već objavljena.

Čeka ih suđenje: Vladimir Grajić i Leontina

Čeka ih suđenje: Vladimir Grajić i Leontina


- Graja je mogao da kaže da ne zna za ranije izvođenje, pre objave snimka na „Jutjubu“, a sada je to smešno. To je bezobrazluk, nisam mogao ni da zamislim da će mi se ovo dogoditi. Snimak su uklonili, ali hvala divnim ljudima koji su mi snimak predali iz privatne arhive, tako da dokaz postoji i neće nestati - rekao je pevač i nastavio:

- Ja sam prevaren i izigran, zloupotrebili su moj lik i delo, moj entuzijazam prema muzici, sve ono što sam godinama gradio i osudili me na trku koja je unapred izgubljena - tvrdi Aleksa.

Jelić kaže da mu je od samog početka bilo sumnjivo što Đorđe Gogov peva demo-snimak, na kom je tekst pesme drugačiji od onog koji je Leontina Vukomanović napisala.

- Kada sam u studiju čuo demo-snimak pitao sam ih zašto je tekst pesme drugačiji, a oni su rekli da je taj tekst pisao neko drugi i da mora da se promeni zato što propozicije nalažu da jedan autor piše tekst za sve finaliste, a s obzirom na to da sam ja poslednji dobio poziv za učešće, imao sam previše obaveza i nisam imao vremena da dublje zalazim u detalje - obrazložio je pevač.

Kako bismo čuli i Grajinu stranu priče kontaktirali smo sa kompozitorom koji se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon, dok se Leontina javila i kratko rekla:

- Radim, ne mogu da razgovaram - kratko je izjavila Vukomanovićeva, a kada smo joj poslali poruku sa pitanjem, do zaključenja ovog broja, nije odgovorila.
Poslednji komentari
  • sok Vreme: 20.02.2015 13:34h

    ko da je sad bitno koje pevao tu pesmu,ona bila pre sto godina,aleksa je nju pevao na svoj nacin i to je kul.A marija sad mora sve da provocira jer nije poznata i treba neko da finansira nje album koji snima tri godine bruka

  • mimi Vreme: 20.02.2015 14:14h

    KO gubi taj se obicno i ljuti.

  • Worm Vreme: 20.02.2015 17:11h

    Kao i u sve i ovde je politika uplela prste. Govori se o stednji a organizuje se sve ovo. Mora jel gospodin iz vladajuce partije treba da uzme jos para kao i njegovi kompanjoni Graja i Leontina. Nema se para pa gradjani Srbije treba da im napune iste.

  • Kiki Vreme: 21.02.2015 09:25h

    Pesma je najbolja i nije vazno kada je nastala. Duze ce se pamtiiti, za razliku od ostalih.

  • kiki Vreme: 21.02.2015 09:26h

    Pesma je najbolja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP