Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KONAČNA ODLUKA SLEDEĆE NEDELJE

Tužilac odlučuje o Adilovoj sudbini

Autor: I. M - LJ. T. | 13.03.2015 - 07:30:00h | Komentara: 0

Javno tužilaštvo u Beogradu privelo je kraju istražni proces u kojem se ćerka Džeja Ramadanovskog, Ana pojavljuje kao svedok, jer ju je, prema njenim tvrdnjama, nevenačni suprug Adil Maksutović fizički zlostavljao. Kako „Alo!“ saznaje, sledeće nedelje tužilac će doneti presudu koja će pokazati da li se protiv pevača otvara sudski proces ili će proći nekažnjeno.

Adil Maksutović

Adil Maksutović | Foto: Goran Srdanov

- Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, završilo je istragu u vezi sa Adilom Maksutovićem. U narednim danima trebalo bi da se odluči hoće li se podizati optužnički predlog ili će se odbaciti krivična prijava kao neosnovana.

Isto tako, ako se ne uvaži medicinska dokumentacija Ane Ramadovski postoji mogućnost da se ceo proces završi u korist Adila. Međutim, ukoliko se ustanovi da ju je tukao, velike su šanse da će ga tužilaštvo kazniti - priča izvor koji je dobro upućen u ovaj sudski proces. Kako kaže krivični zakon, zakonska norma za zlostavljanje u porodici iznosi do tri godine zatvora.

Svedoči:  Ana Maksutović

Svedoči: Ana Maksutović | Foto: Zoran Ilić


Podsećanja radi, Ana Ramadanovski pre nešto više od godinu dana, prijavila policijskoj stanici u Borči da je pevač Adil Maksutović fizički zlostavlja. Nakon samo dva meseca saslušan je Anin nevenčani suprug, i tada je negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret, i tvrdio da su te noći imali samo verbalni sukob, ali da nije podizao ruku na nju. Ana je u tužilaštvo donela svu lekarsku dokumentaciju i dala iskaz da je pretrpela fizičko nasilje, kao i to da je imala masnice od udaraca i da se zbog toga otišla na lekarski pregled.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP