Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI UKUĆANIN „PAROVA“ IGOR IKS OTKRIVA ZA ALO!:

Tužio sam Minu, nije mi dala dete

Autor: Ljubomir Tozev | 17.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Pevač i bivši ukućanin rijalitija „Parovi“ Igor Iks odlučio je da tuži svoju bivšu suprugu Minu Kostić, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Razlog za tužbu je to što mu ona, navodno, nije davala da viđa ćerku Anastasiju, iako je pošto su se razišli dogovor bio da može da viđa dete kada god se dogovore.

„Minu je uvredilo  što sam je tužio, a  ja samo želim da znam kada  ću viđati dete”, rekao nam je pevač

„Minu je uvredilo što sam je tužio, a ja samo želim da znam kada ću viđati dete”, rekao nam je pevač | Foto: Vladimir Živojinović

- Mini je na kućnu adresu pre nekoliko dana stigla tužba. Igor je naveo da bi mu Mina uvek, kada je bilo ugovoreno da vidi ćerku, govorila da postoje neke važnije stvari koje mora da obavi. Pevač više nije želeo to sve da trpi, jer je veoma vezan za malu Anastasiju i odlučio je da tuži Minu, pa sud neka odluči kada i koliko će moći da viđa svoje dete. Ročište je zakazano za mesec dana, kada će se bivši supružnici ponovo pogledati u oči i konačno rešiti problem - priča izvor „Alo!“ koji je upućen u celu priču.
Kako bismo proverili ove navode pozvali smo pevača Igora, koji nam je celu priču potvrdio.


- Priča je tačna. Podneo sam tužbu zbog regulisanja mog prava da viđam dete. Nismo mogli da se dogovorimo oko toga; te nemoj danas, te ajde sutra. Ja sam pokrenuo postupak. Minu je uvredilo što sam je tužio. Tražio sam samo regulisanje starateljstva i vremena koje ću provoditi sa detetom. Imamo problema, sada, da se više ne bismo svađali, rešićemo to na sudu i sve će biti kako treba - priča pevač za „Alo!“.

Prvo ročište je  za mesec dana:  Mina i Anastasija

Prvo ročište je za mesec dana: Mina i Anastasija | Foto: Goran Srdanov


Njegova bivša supruga Mina Kostić govori kako ne želi da bilo ko o tome piše, jer je to isključivo njihova privatna stvar.
- Neću da komentarišem ništa, to je naš život i kraj. Niko ne može da se meša u to. Čuj, sada se diže frka oko toga. I da tu ima nešto, to ne sme da se priča, završićemo to papirološki. Nisam mu dozvoljavala da viđa ćerku, kada je hteo da je uzme, dok ide negde sa nekom devojkom. Šta koga zanima to - rekla nam je Mina.

Podsećanja radi, poznata pevačica je nedavno izjavila kako se nikada ne bi eksponirala na način na koji je to uradio njen bivši u rijalitiju „Parovi“ i kako joj je ćerka uvek na prvom mestu.
Poslednji komentari
  • Korbač Vreme: 18.04.2015 20:04h

    Ne znam kako je mogla i da bude u brak sa takvim ljigavkom...dete je sigurno njeno, a otac može svako da joj bude!!! Džabe se sudiš..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP