Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ARSENAL FEST

U Kragujevac stižu i Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Let 3...

Autor: Tanjug | 07.05.2015 - 14:01:00h | Komentara: 0

Na Arsenal Festu 05, koji će biti održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu nastupiće i Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad i Gramofondžije.

Hladno pivo

Hladno pivo | Foto: Facebook/Hladno-pivo-official

Hladno pivo će, uz stare hitove, predstaviti na Arsenalu tek objavljeni novi album "Dani zatvorenih vrata", navodi se u saopštenju Long Playa.

Frontmena ovog benda, poznatog po hitovima "Nije sve tako sivo", "Pitala si me" i "Pjevajte nešto ljubavno", Miletu Kekina posebno oduševljava povratak zagrebačkog benda u vizuelno upečatljiv prostor Kneževog arsenala, stare vojne fabrike iz 19. veka.

- To mi je jedna od top tri lokacija u eks Yu, jer ono što mi sviramo savršeno paše uz industrijsko okruženje i onaj cigleni dimnjak preko puta bine. Da sam Englez tamo bih snimao Olivera Tvista - kaže Kekin.

Prvi put na kragujevački festival dolazi legendarno Zabranjeno pušenje, koje publika pamti po pesmama "Jugo 45", "Zenica bluz", "Pišonja i Žuga", "Nedelja kad je otiš'o Hase"....

Let 3 iz Rijeke, koji je na pragu otvaranja potpuno novog muzičko-umetničkog ciklusa, za prvi dolazak u karijeri u Kragujevac najavljuju "uživanje, dieljenje velike zajedničke energije i izgaranje do isparenja", navodi se u saopštenju.

Na Arsenalu će nastupiti i Bolesna štenad - pankeri poznati po hitu "Infostan" koji odnedavno imaju objavljen drugi album simboličnog naziva "Desiće se lepe stvari".

Neophodnu težinu festivalu daće Ritam nereda iz Novog Sada čuven po beskompromisnim živim nastupima i nizom razbijačkih pank himni kao što su "Put beznadja", "Deset godina", "Crno je sve" i "Elita".

Uz Gramofondžije na Arsenal Festu 05 nastupiće i ranije najavljeni S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom.

Od 11. maja počinje prodaja pojedinačnih ulaznice za svaku od tri večeri festivala, koji će imati Main Stage, Garden Stage i Explosive DJ Stage, dodaje se u saopštenju Long Playa.

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000, odnosno za VIP ložu 2.000. Ulaznice se prodaju preko mreže Eventim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP