Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BANE I LJUBICA I POSLE PET GODINA BEZ UTEHE ZBOG SMRTI PEVAČICE

U Ksenijin stan ulazimo da plačemo

Autor: Biljana Radulović | 16.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Na današnji dan, pre pet godina, ugašen je život mlade pevačice Ksenije Pajčin, koju je u njenom stanu na Voždovcu ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život. Obe porodice od tada su zavijene u crno, a pola decenije bez njih im izgleda kao vek.

Svakog dana misli na svoju kumu: Ksenija i Dević

Svakog dana misli na svoju kumu: Ksenija i Dević

Pevačicin kum, stilista Bane Dević, za „Alo!“ priča da su mu dani bez Ksenije prazni.
- Duge su i mučne ove godine bez nje. Od tada niko sličan nije ušetao u moj život, postao sam asocijalan, a tugu lečim gustim poslovnim rasporedom. Dve godine nakon njene smrti bio sam u strašnoj depresiji, smršao sam i izgledao kao leš koji hoda. Onda sam shvatio da sudbinu ne mogu da promenim i sada znam da, ako postoji drugi svet, ona sedi gore na nebu nasmejana, oslobođena ovozemaljskih problema i da me čuva - kaže Bane, koji je ostao u kontaktu sa Ksenijinom majkom Ljubicom.

Uspomene  na nju nikada  ne blede

Uspomene na nju nikada ne blede | Foto: Zoran Ilić


- Bori se kako mora jer je izgubila jedinicu koju je najviše volela. Ne znam gde pronalazi snagu, ali gura nekako. Devojački stan u kojem je Ksendža živela niko ne koristi. Ljubica ode s vremena na vreme da ga provetri i očisti. Svaka stvar i slika su na mestu gde su bili one noći kada je ubijena. Često posle posete groblju sa njenom mamom odemo u Ksenijinu devojačku sobu i gledamo njene spotove. U tim trenucima tuga je ogromna - otkriva Dević i dodaje:

Neutešna: Majka Ljubica

Neutešna: Majka Ljubica | Foto: Goran Srdanov


- Ljubica je zahvalna medijima što čuvaju uspomenu na njenu ćerku, ali nikada neće dati nijednu izjavu da ne otvara stare rane. Nema u nama mržnje ni besa prema Filipu jer i ne razmišljam o njemu. Vreme nam uzima sve osim uspomena. Svakog jutra mi je slala poruku, a već pet godina me niko tako ne budi.

Znao sam da Filip nije za nju


Bane je bio iskren prema svojoj kumi, sa kojom se zakleo na večno prijateljstvo u Crkvi Svete Petke, zato se borio protiv njene veze sa Filipom, kao da je predosetio šta će se dogoditi.
- Znao sam da nisu jedno za drugo jer je ona bila formirana žena, dok je on bio nezreli klinac. Kada sam joj rekao da nisu jedno za drugo, lepo je to prihvatila, iako joj nije bilo pravo. Već tada je i ona shvatala različitosti među njima. Onda je krila od mene kada su se pomirili u trenutku kada je ušao u rijaliti „Veliki brat“. Dao bih sve da sam nešto mogao da učinim da ne dođe do incidenta, ali ni u najgorim snovima nisam mogao da predvidim takav kraj. Mislim da je sudbina odredila da tako bude - kaže stilista.

Poslednji komentari
  • hmm Vreme: 16.03.2015 11:32h

    Ovaj Bane je divan covek. Vreme je pokazalo da je pravi prijatelj bio i ostao. Retko u danasnje vreme, ali ucimo da su pravo prijateljstvo i prava ljubav vecni.

  • Nina Vreme: 16.03.2015 22:14h

    Kako je bila lepa i energicna.Svojstvena,posebna,drcna i zenstvena.. . .

  • NIna Vreme: 16.03.2015 22:15h

    Bila je tako lepa,uvek se secam nje, . .. .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP