Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EMISIJA SA TRADICIJOM

U novom serijalu "Fazona i fora" gledaćemo i Novaka?

Autor: Novosti.rs | 14.06.2015 - 19:20:00h | Komentara: 0

Kultna dečja serija "Fazoni i fore" autora Ljubivoja Ršumovića, namenjena celoj porodici, sa dogodovštinama i dosetkama starih ali i novih aktera, počeće s emitovanjem pred kraj godine.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: AP

Snimanje novog serijala od 15 epizoda u produkciji "Pauer medija" i RTV Vojvodine počelo je 1. juna u dvorcu Fantast kraj Bečeja, kada je ujedno obeležen jubilej - tri decenije od prve klape "Fazona i fora" i potrajaće do septembra na raznim atraktivnim lokacijama u Vojvodini.

Pored našeg čuvenog pesnika, Ljubivoja Ršumovića u ekipi su Dina Vranešević, direktor serije, Nadica Bajin, direktor produkcije, Vuk Ršumović, reditelj i Aleksandar Dujin, muzički urednik, a uloge su poverene Andrei Hrček, osmogodišnjoj devojčici koje je i nosilac čitave priče uz legendarnog Rašu Popova, zatim Mirjani Karanović, Urošu Petroviću, Milani Vranešević, Borki Tomović, Goranu Jevtiću, Viktoru Saviću...

Očekuje se da će, po starom receptu, u novom serijalu značajnu ulogu imati i gosti, sportisti i poznate ličnosti.

Ekipa "Fazona i fora" pokušava da u svoje redove dovede Novaka Đokovića, Ivanu Španović, Asmira Kolašinca, Anu Ivanović, Vanju i Nikolu Grbića, Čabu Silađija...

- Oni bi deci na jedinstven način predočili put sportskog uspeha, s obzirom na to da su svakako uzori najmlađima - kaže za Novosti Dina Vranešević, direktor serije.

Takođe, u rubrici "Vesti iz nesvesti" gostovaće poznata lica sa TV ekrana, iz informativnih emisija, kao što su to nekada činili Oliver Mlakar, Teodora Razumenić Peričin, Mihajlo Kovač, Duško Bogdanović, nekadašnja zaštitna lica "TV dnevnika".

Poruka naše serije je sačuvati porodicu, a upravo pred novogodišnje i božićne praznike familija je okupu, pa će tada i krenuti emitovanje. Jasno je da, kada nešto traje tri decenije, mora samo po sebi da bude lepo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP