Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DANILO IKODINOVIĆ PROGOVORIO O PEVAČICI:

Ubiću se ako je Nata deo mog života!

Autor: S. Arsić | 05.03.2015 - 08:30:00h | Komentara: 7

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović prvi put je progovorio o bivšoj supruzi Nataši Bekvalac, koju, kako sam kaže, ne smatra delom svog života. Naime, Dača je rekao da je pevačica ta koja je od njihovog razvoda pravila senzaciju, i da to čini redovno, i dodao da mu nije jasno zašto su njega zvali novinari kada mu se bivša draga udala.

Opleo po  bivšoj ženi:  Danilo  Ikodinović

Opleo po bivšoj ženi: Danilo Ikodinović | Foto: Goran Srdanov

Kada mu je novinar rekao da je Nata ipak deo njegovog života i da je zato logično da se on pozove za komentar, Ikodinović je bio direktan:


- E sad mi se već i više nego povraća, ako je to deo mog života, ja ću sada da se ubijem. Kada sam ulazio u brak sa njom, imao sam karijeru uspešnog sportiste, a na kom je nivou ona tada bila, u to ne ulazim. Pre nesreće sam bio sportista, a posle razvoda nisam ja bio taj koji je pravio senzaciju od cele priče, jer sam ćutao.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac | Foto: Rajko Ristić

Čak i kada sam nešto rekao, izvlačili bi to iz konteksta da bi se tabloidi popunjavali, tako da sa tom pričom „posle“ ja nemam nikakve veze i zato poslednje dve godine nikome nisam davao intervjue - iskren je Danilo, koji se nadovezao da je i njegova prva žena veoma lepa, ali da nikada nije pravila senzaciju od njihovog braka i razvoda.

- Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije - završava sportista za portal „Srbija danas“.
Poslednji komentari
  • dt Vreme: 05.03.2015 09:34h

    Danilo, bila je TVOJ IZBOR. Bio sam na tvojoj strani, uvek, Vise NISAM. Nisam ni na njenoj. Nije lepo, ovo mogu pročitati tvoje ćerke, naročito tvoja i njena. Šta misliš (ako uopšte misliš) kakvo će mišljenje imati tvoja ćerka o tebi kada bude videla šta si o njenoj mami rekao. Da je najgora na svetu, dete voli majku, baš kao i oca. Možda svega ovo ne bi bilo da si bio pažljiviji i da nisi pijan vozio takvom brzinom motor, ti misliš da si samo svoj život upropastio? Svako na ovom svetu zaslužuje sreću, samim tim i ti , a i ona.

  • mima Vreme: 05.03.2015 10:51h

    On je pokazao svoj prostakluk i primitivizam, godinama unazad. Nisam mogla da verujem u sve ono, sto je od nesrece koju je izazvzo, govorio. Neka vec jednom ostavi Natasu na miru, jer ona je majka njihove cerke. SRAMOTA! Ko jos njega uzima za ozbiljno. Najobicniji SARLATAN!

  • mara Vreme: 05.03.2015 13:34h

    sramota za oboje,deca ispastaju...nisu ona kriva sto su im roditelji besni pa se sa svakim...

  • jela Vreme: 05.03.2015 16:16h

    Pa on može da negira ali kao što je neko već rekao to je bio njegov izbor,a ja ne mogu da verujem da može tako da priča za majku svog deteta pa sve sa ulice da ju je pokupio on je pokupio niko ga terao nije,a buduci da svakih par godina menja ženu može biti da je u njemu neki problem?U svakom slučaju kada se raziđe i sa trecom bice mu i ova prelepa.

  • NEUTRALAN Vreme: 05.03.2015 18:55h

    nemoj tako Daco!!! pa ona je strasno patila i namucila se dok si bio u KOMI !!?? nemoj tako radi Boga i zbog dece nije fer !!??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP