Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U BRAČNU LUKU UPLOVILA U ŠESTOJ DECENIJI

Udala se Bebi Dol! (FOTO)

Autor: pressonline.rs | 27.09.2014 - 18:30:00h | Komentara: 3

Dragana Šarić (52), poznatija kao Bebi Dol, juče po podne sklopila je građanski brak sa svojim dugogodišnjim dečkom Aleksom, koji je američkog porekla.

bebi dol

Bebi Dol | Foto: pink server

Poznatu pevačicu i njenog izabranika venčao je matičar u jednoj beogradskoj opštini u prisustvu svedoka, a zatim su novopečeni mladenci organizovali svadbeno veselje za tridesetak gostiju.

Bivša učesnica rijalitija „Farma“ i „Dvor“ pet godina se zabavljala s Aleksom i uspešno su krili vezu od očiju javnosti. Oni su se na ovaj veliki životni korak odlučili samo dva dana pred venčanje, pa su imali problema da pronađu matičara.

Bebi Dol

Bebi Dol sa svatovima | Foto: Fejsbuk

Kada je jedan čuo njihovu životnu priču, bez razmišljanja je pristao da ih venča. Čim su to ugovorili, Aleks je iste sekunde organizovao da njegovih 15 prijatelja dođe iz Amerike na žurku i oni su prvim letom doputovali u Beograd. Bebi je za kumu uzela dugogodišnju prijateljicu, a svadbeno veselje organizovala je na jednom privatnom posedu na Dorćolu, a Bebi je pevačica za ovu priliku ponela tri kreacije.

- Bebi se tri puta presvukla i zaista je odabrala predivne svečane haljine, dok joj je za frizuru bio zadužen njen drug i poznati beogradski frizer Zoran Čumura. Fešta je bila intimna, ali vrlo opuštena i vesela jer Bebi preživljava najsrećnije trenutke u životu - kazao je izvor.

Novopečena mlada nije želela ovim povodom da daje izjave.

Inače, mediji su Bebi Dol u toku dugogodišnje karijere povezivali s mnogim muškarcima, ali je ona jedino priznala veze s pevačem Masimom Savićem i Goranom Vejvodom.

U lepom sećanju: Masimo Savić i Bebi Dol

U lepom sećanju: Masimo Savić i Bebi Dol

Pevačica je otkrila da je Goran bio njena prva velika ljubav. Samo dva dana nakon raskida s njim spakovala je kofere i otišla u Kairo. Želela je da u zemlji gde je živeo njen pradeda ostane mesec dana, ali se zadržala nekoliko godina.

Poslednji komentari
  • Majuška Vreme: 27.09.2014 22:16h

    Pa gde vam je slika srećnog mladoženje? Na slici je njen prijatelj, frizer Zoran Ćumura koji je i davao podršku dok je boravila na Farmi, pa je tu Massimo, a gde je Aleksa? Kako izgleda taj čovek? Da nije slep kod očiju? I još jedno pitanje: da li Bebica uopšte zna da se udala?!

  • ana Vreme: 27.09.2014 23:32h

    Bravo. Čestitamo zaslužila je da bude srećna.Sećam sek da je rekla "Sav novac koji zaradim dajem za svoj mir". Pozitivan lik za raziku znate od koje. svi znaju.

  • Jovana Vreme: 29.09.2014 13:42h

    Sasa Kovacevic

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP